Irodaszer Blog

papír – írószer – irodaszer

Szerző

Notebook kontra táblagép – hasznos tanácsok ingázóknak

Notebook kontra táblagép

Azok számára, akik gyakran kényszerülnek arra, hogy a munkaeszközüket hazavigyék komoly dilemmát jelenthet, hogy milyet válasszanak. A számítógép kiválasztásakor nincs könnyű dolga az átlagembernek, hiszen hatalmas a választék és minden darabnak megvannak a maga előnyei.

Ez a döntés valóban nem egyszerű, hiszen sokkal több tényezők kell figyelembe venni a vásárláskor, mint egy asztali gép esetében. Ebben a kérdésben szeretnénk most egy kis segítséget nyújtani, hogy könnyebb legyen a választás.

Bővebben…

Szerző

A hatékony irodai munka a konyhában kezdődik

A hatékony irodai munka a konyhában kezdődik | Teakonyha az irodában

A megfelelő munkahelyi légkörhöz és hatékony munkához elengedhetetlen, hogy a legfontosabb kiegészítők rendelkezésre álljanak. A legtöbben erről az irodaszerekre asszociálnak, ám a konyha megfelelő felszereltsége éppoly fontos, mint a post-itek és gemkapcsok megléte.

Ha az iroda nem rendelkezik egy egész konyhával, akkor is léteznek remek alternatívák, amivel a legfontosabb eszközöket biztosítani lehet, mint például egy kis méretű hűtőszekrény, mikrohullámú sütő és kávéfőző.

Bővebben…

Szerző

Itt az újabb esztendő – eljött az archiválás ideje

Eljött az archiválás ideje

Habár az archiválás senkinek nem tartozik a kedvenc feladatai közé, az újabb esztendő immáron beköszöntött. Előző cikkünkben írtunk már arról, hogy milyen fontos az év végi lomtalanítás az irodában. Ám ugyanilyen lényeges feladat az archiválás is, mielőtt belefognánk az újabb teendőkbe.

A rendezés során nem szabad elfelejteni, hogy digitális korban élünk, tehát nem csak papír alapú dokumentumokkal dolgozunk a mindennapok során. Kiemelt gondot kell fordítani az elektronikus feljegyzések megfelelő rendszerezésére is.

Bővebben…

Szerző

Kávévilág – a hónap terméke

Induljon az év az ILLY újdonságával!

Tradíció, szakértelem, innováció és kávétitkok egy aprócska kapszulába rejtve – ez az ILLY IperEspresso kávékapszula!

Az ILLY különleges tehetsége abban rejlik, hogy védjegyévé vált klasszikus keverékét folyamatosan ugyanabban a minőségben képes előállítani. A 9 nemes Arabica kávéból álló normál pörkölésű klasszikus blend adja a legkiegyensúlyozottabb, legharmonikusabb ízélményt, amit a legtöbb kávéínyenc keres: virágos, gyümölcsös aroma hosszantartó édes utóízzel.

Bővebben…

Szerző

Kezdje rendezetten az Újévet!

Kezdje rendezetten az Újévet!

Habár a rendrakás olyan feladat, amit kevesen szeretnek, ám fontos, hogy ne odázzuk el túl sokáig, főleg, ha közeleg az év vége. Egy megfelelő rendszer kialakításával azonban könnyebbé válhat ez a nemkívánatos munka is, amelybe később is egyszerű lesz beilleszteni az újabb eszközöket és feladatokat egyaránt.

Bővebben…