Irodaszer Blog

papír – írószer – irodaszer

Szerző

3+1 kreatív ötlet a hobby ragasztó használatára

Karácsonyi koszorú készítése ragasztópisztollyal

Ha valaki szeret barkácsolni, akkor a háztartás alapvető kelléke a hobby ragasztó. Néhány rúd ragasztó és egy ragasztópisztoly nem csak a házimunkát teszi könnyebbé, de segítségével rengeteg kreatív ötlet is megvalósítható.

Bővebben…

Szerző

3 kreatív tipp filc anyagok használatára

Kreatív tipp filc anyagok használatára - filcből készült színes mackó figura

Lassan nyakunkon az ünnepi szezon. Ilyenkor mindnyájan azon törjük a fejünket, mivel is dobhatnánk fel környezetünket, és milyen kreatív ajándékkal lephetnénk meg szeretteinket. Filc anyagok használatával olyan egyedi meglepetéseket készíthetünk, melyek egészen biztosan belopják magukat családtagjaink, barátaink szívébe.

Bővebben…

Szerző

MAYAH székhoroszkóp – Skorpió

MAYAH székhoroszkóp - Skorpió

A vadóc Skorpió

Tegye fel a kezét, aki szereti a nyugalmat! Erre a felszólításra valószínűleg az összes Skorpió felállna, és hanyatt-homlok kimenekülne a teremből.

Bővebben…

Szerző

Így választhatja ki a tökéletes nyomtatópapírt

Irodai nyomtatóval dolgozó fiatal üzletasszony, nyomtatópapír a kezében

Ha minőségi nyomtatásra terelődik a szó, sokan úgy gondolják, csak a nyomtató típusa és a tintapatron fajtája határozza meg a végeredményt. Egyáltalán nem mindegy azonban az sem, milyen típusú nyomtatópapírt használunk.

Bővebben…

Szerző

Ezért van szükség névjegykártyatartóra a digitális korban

Két üzletember névjegykártyát cserél egymással

Sokan gondolják úgy, hogy az okoseszközök korában már nincs szükség papírból készült névjegyekre. A névjegykártyatartó sok helyet foglal, az üzleti partnerek adatai pedig már digitális formában is tárolhatók.

Bővebben…