Irodaszer Blog

papír – írószer – irodaszer

Szerző

A szinkronmechanika jelentősége az irodai székeknél

Irodai székek

Szinkronban a testünkkel

A gázliftes magasságállítás után egy dinamikusabb mechanikát mutatunk be, a szinkronmechanikát. Szakemberek egybehangzó véleménye alapján a fizikai aktivitás nélkülözhetetlen nemcsak a magánéletben, de az irodai munka során is. A legideálisabb megoldást az ún. dinamikus üléssel érhetjük el, amely más-más testhelyzet felvételét segíti elő, ezzel is megakadályozva a végtagok és a gerinc merevedését.

Bővebben…

Szerző

Megjelent a 2018-as Kék Katalógus!

– Több mint 10.500 termékkel –

Irodaszer Katalógus 2018Miért jó, ha van?

Mert…

  • minden egy helyen megtalálható,
  • piaci igényeknek megfelelő, naprakész és minőségi termékeket tartalmaz,
  • könnyen kezelhető (színkód, betűrendes mutatók, egyéb indexek segítik a keresést),
  • nyomtatott és elektronikus formában is rendelkezésére áll,
  • és természetesen idén is bővült újdonságokkal!

FONTOS! Az irodaszer katalógus most sem tartalmaz árakat. Az árak a katalógusban feltüntetett rendelési kód alapján a gyorskeresés funkció segítségével webáruházunkban – www.depot.hu – könnyen és gyorsan lekérhetők.

Bővebben…

Szerző

Elegáns iroda II.

Elegáns iroda

Hogyan tehetem elegánssá a munkakörnyezetem?

A munkakörnyezet kiemelkedő jelentőségű a munkavégzés szempontjából. Nem csak a dolgozók kényelméhez, de a hatékony munkavégzéshez is hozzájárul. Ha tehetünk azért, hogy a kollégák kellemesebben érezzék magukat és így jobb eredményeket mutathassanak fel, miért ne tennénk?

Előző írásunk középpontjában az elegancia és az iroda kapcsolata állt. Milyen az elegáns iroda? Vajon minden vállalkozáshoz illik? Ha előző bejegyzésünk segítségével sikerült meghoznia a döntést, és szeretné elegánssá változtatni munkakörnyezetét, a lehető legjobb helyen jár. A depot.hu csapata ezzel az írással és a webáruházában kapható kínálatával segíthet Önnek is.

Bővebben…

Szerző

Kávévilág – a hónap termékei

Új év, új kávé!

Fedezze fel a régi idők hamisítatlan ízeit a CAFE FREI legújabb kávéjával.

CAFE FREI Konyakmeggyes bonbon-kávé mandulás csokoládéval

A CAFE FREI pörkölőmestere egy Hollandiában tanult eljárást fejlesztett tovább. Így jött létre a modern kávékultúra az egykori budavári csokoládé-manufaktúrák kifinomultságának találkozása. Frissen őrölve és lefőzve ezekből a kávészemekből folyékony, forró desszert készíthető.

Mit szólna hozzá, ha csészéjében a magyarok régi kedvence gőzölögne? A konyakba áztatott meggyet mandulás fekete-csokoládéban most kávé formájában élvezheti.

Kávézó

Az újfajta pörköléstechnikának köszönhetően az összetett ízvilágú ízesített kávé már espresso gépben is elkészíthető anélkül, hogy veszítene aromájából.

Bővebben…

Szerző

Elegáns iroda I.

Elegáns iroda

Illik a vállalkozásomhoz ez a stílus?

Ha azon töri a fejét, hogy vajon az irodája kellően elegáns-e, a lehető legjobb helyen jár. Első lépésben tisztázni kell, hogy milyen is az elegáns iroda. Ezt a következő szempontokat figyelembe véve határozhatjuk meg.

Bővebben…