Irodaszer Blog

papír – írószer – irodaszer

Szerző

Boldog Karácsonyt!

Boldog Karácsonyt!

Kedves Olvasó!

Ezúton szeretnénk békés, szeretetben gazdag ünnepeket kívánni Önnek és családjának, vállalkozásának pedig sok sikert a 2019-es esztendőben is!

Karácsony alkalmából csokorba szedtünk pár ünnepi érdekességet, fogadja szeretettel:

Bővebben…

Szerző

ALBA készletkisöprő őszi áreső!

ALBA készletkisöprő őszi áreső!

Kedves Olvasó!

Ez az ősz sokáig tavasz volt, most itt a hosszú sétákhoz ideális enyhe őszies idő, de reméljük, lassan eljön már az ősz. (Hiszen ilyenkor egy kicsit félünk is a jó idő okozta öröm mellett: mi lesz tavasszal? Megint hóban tisztelgünk március 15. emléke előtt?)

Mi egy kicsit segítünk, hogy a hideg, esős érzést gondolatban megszokhassa – és felkészüljön, amikor hirtelen, egyik pillanatról a másikra valóban beköszönt az ősz:

Bővebben…

Szerző

Szenzációs szerda

Hordozható emlékek!

Kedves Olvasó!

Október az a hónap, amikor már végérvényesen itt az ősz. Megértettük, hogy vége a nyárnak, örülünk minden napsugárnak, és sokak előtt már ott lebeg a karácsonyfa, feldíszítve, családtagokkal és barátokkal körülvéve.

De amíg az ünnepek nem érkeznek el, ünneppé varázsolhatjuk mindennapjainkat! A baráti összejöveteleket feldobja, ha mindenki beszámol a nyáron átélt élményekről, vagy a gyerekek, unokák első iskolai napjáról – az elmúlt hónapok izgalmairól. Vigye magával emlékeit, és mutassa meg képekben vagy akár felvételekkel a fontos pillanatokat! Mindenki szeret képeket nézegetni, a történetek is életre kelnek – az az ideális, ha tényleg a valóban fontos élményeket válogatjuk össze egy adathordozóra, mert a túl sok képpel ellenkező hatást váltunk ki, mint amilyet szeretnénk. Sok bába közt elvész a gyermek – mondhatnánk, mi a gyermeket szeretnénk megmutatni. De őt nagyon. 🙂

Bővebben…

Szerző

ESSELTE Symphony

Esselte „A rendszerezés szimfóniája” promóció

Kedves Olvasó!

Habár az időjárás csalóka, a szervezetünk érzi, hogy elérkezett az ősz, az esték és az éjszakák bizonyítják is ezt. Érezzük a rend és a rendszerezés fontosságát, a nagytakarítás szükségességét. Az Esselte-iratrendezők a legjobb partnerek ebben.

Bővebben…

Szerző

Szenzációs szerda

Nap-tár-ház 2019

Kedves Olvasó!

Elérkezett a szeptember. Az első hét igazi őszi hangulatot teremtett (bár azt mondják, hamarosan visszatér a nyárias idő…) – megfelelőt az első iskolai hétre. Az ősz mindig a felkészülés ideje: rendszerezünk, takarítunk, a nyár emlékeit rendezgetjük el magunkban vagy a fotóalbumokban.

És készülünk nemcsak az új iskolaévre, hanem az új naptári évre is.

Megjelent a 2019-es Nap-tár-ház a már megszokott minőségű termékekkel, a már megszokott felhasználóbarát megoldásokkal.

Bővebben…