Irodaszer Blog

papír – írószer – irodaszer

Szerző

BÚÉK! 2018 Szenzációs szerdával indul!

BÚÉK! 2018 Szenzációs szerdával indul!

Kedves Olvasó!

Sikerekben gazdag, boldog új esztendőt kívánunk!

Az újévi fogadalmaink között szerepel többek között a vásárlóinkkal folytatott kommunikáció még hangsúlyosabbá tétele. Az ügyfélközpontúság eddig is kulcsfontosságú volt a Depotnál – idén facebook-oldalunk megerősítése a cél. Hogy mindig naprakészek legyünk – Önök, a vásárlók, és mi, a szolgáltatók is.

Hiszen mi vagyunk Önökért.

Kövesse friss híreinkért, információinkért facebook-oldalunkat, hogy Ön is a legtájékozottabbak között legyen.

A hírleveleink olvasói azonban továbbra is elsőbbséget élveznek: bizonyos akciók csak az Önök számára elérhetők. Többek között ilyen a Szenzációs szerda.

Bővebben…

Szerző

Kellemes ünnepeket és boldog új esztendőt kívánunk!

Kellemes ünnepeket és boldog új esztendőt kívánunk!

Kedves Olvasó!

Elérkezett a 2017-es esztendő utolsó hírlevelének ideje. Szeretnénk megköszönni, hogy velünk volt, reméljük, az akciók, érdekességek és hírek, amelyeket megosztottunk Önnel, elnyerték tetszését és hasznosnak bizonyultak.

Mivel ügyfeleink pozitív visszajelzéseket adtak a  Szenzációs szerda „hagyományával” kapcsolatban, 2018-ban is folytatjuk a megrendelések ingyenes kiszállítását – ha rendelését a hónap első szerdáján adja le. Tehát: az új esztendőben január 3-án Szenzációs szerdával jelentkezünk, hogy jól induljon az év!

Szeretnénk továbbá információkkal szolgálni az ünnepi nyitva tartásról, a kiszállításokról és a megrendelésekről:

  • Az ünnepeket csapatunk is családi körben tölti: karácsony idejére bezárjuk virtuális kapuinkat. Megrendeléseket természetesen fogadunk ez idő alatt is.
  • A két ünnep között a december 22-ig leadott rendeléseket kiszállítjuk.
  • A december 22. után beérkezett megrendelések kiszállítását 2018. január 2-án kezdjük meg.

És végül, de nem utolsó sorban (hiszen ez a leghangsúlyosabb hely minden szövegben):

Kellemes ünnepeket, és sikerekben gazdag új esztendőt kívánunk Önnek és kedves családjának!

És ne feledje: a legtöbb, amit adhat szeretteinek, az az idő és a teljes odafordulás, a figyelem.

Találkozunk 2018-ban:
A depot.hu csapata

Szerző

Szenzációs szerda

A Depotnál is járt a Mikulás!

Kedves Olvasó!

A Depotnál is járt a Mikulás!

Ezért ezen a szerdán nemcsak Szenzációs szerdával kedveskedünk Önnek, hanem egynapos akcióval is: a Maped-termékeket 10%-os kedvezménnyel rendelheti meg ma (12.06.) éjfélig!

Ha kiválasztotta az igényeinek megfelelő Maped-terméke(ke)t, és befejezte a böngészést, csupán annyi a dolga a 10% kedvezmény érvényesítéséhez, hogy:

Bővebben…

Szerző

Közeleg az advent

Kedves Olvasó!

Közeleg az advent (idén korán érkezik, hiszen most vasárnap már az első gyertyát gyújtjuk), a Mikulás – és persze a karácsony.

Az adventi naptárat mindannyian ismerjük. Az utóbbi években egyre inkább elterjednek a házi készítésű vagy különleges adventi naptárak. Nem a bolti csokinaptár áll már az első helyen, az internet telis-tele olyan ötletekkel, amivel december 1. és december 24. között meglephetjük szeretteinket.

Bővebben…

Szerző

Vigyázzon bizalmas dokumentumaira!

Vigyázzon bizalmas dokumentumaira!

Kedves Olvasó!

Biztosak vagyunk abban, hogy Ön azok közé tartozik, akik odafigyelnek a bizalmas adatokat tartalmazó dokumentumok kezelésére.

Mondhatjuk, hogy szívügyünkké vált a biztonságos adatkezelés fontosságának hirdetése: támogatjuk partnereinket, hogy biztonságos és jól átlátható szervezetté alakíthassák cégüket – és ezáltal vállalkozásuk sikeres legyen.

Bővebben…