Irodaszer Blog

papír – írószer – irodaszer

Szerző

Leitz ZENE SZEMEIDNEK

Leitz ZENE SZEMEIDNEK

Leitz iLAM laminálógép – háromféle laminálógép akcióban!
– …és a húsvéti meglepetés: Bluetooth hangszóró –

Lepje meg magát egy laminálógéppel, valamint egy kristálytiszta hangzást nyújtó Bluetooth hangszóróval!

Leitz iLAM laminálógép – háromféle laminálógép akcióban!

Magas minőség – egyszerű kezelhetőség.

Az akcióban résztvevő laminálógépek az iLAM termékcsaládra jellemző dizájnnal rendelkeznek. Egyedülálló WOW színekben kaphatók, stílusos kiegészítői bármilyen otthonnak, irodának vagy otthoni irodának. Problémamentes laminálást biztosítanak tökéletes eredménnyel, bonyolult beállítások nélkül.

Lássuk az akciót: Zene szemeidnek

Vásároljon a promóció ideje alatt Leitz iLAM laminálógépet (A3 vagy A4 méretben) + 2 doboz Leitz laminálófóliát (A4, 125 mikron), és egy Bluetooth hangszórót adunk ajándékba!

Bővebben…

Szerző

Iskolakezdés – visszaszámlálás indul…

Iskolakezdés 2016Kedves Olvasó!

Igazságtalanul gyorsan repül az idő – a nyár az az évszak, amikor ez a leginkább szembetűnő. Júniusban még csak készülünk a nyárra, mintha nem akarnánk elhinni, hogy újra itt van. A július hamar elszáll, és augusztusban már az őszre gondolunk – és mégis: az augusztus a nyár legszebb hónapja, hiszen kihasználunk minden „utolsó”, nyári pillanatot.

Iskolakezdés – visszaszámlálás indul…

Azoknak, akik szeretnek időben gondoskodni az iskolaszerek beszerzéséről, hogy nehogy az utolsó pillanatban kelljen egy bevásárlóközpontban vagy szupermarketben fejvesztve szaladgálni a postairónért, most nagyszerű lehetőséget kínálunk: iskolaszer-termékeink egy részét igen kedvezményes áron!

Bővebben…

Szerző

Fellowes AutoMax ajándékakció

Automata iratmegsemmisítő – ajándék spirálozógéppel vagy  betekintésvédelmi monitorszűrővel

Most segítünk Önnek, hogy megvédhesse magát és cégét!

FELLOWES AutoMax iratmegsemmisítő, most praktikus ajándékokkal!

Az iratmegsemmisítés az a téma, amiről nem lehet eleget beszélni. Mindannyian tudjuk, hogy egy cég jövője, élete függ a bizalmas adatok helyes vagy helytelen kezelésétől. Nem elég arra gondolnunk, hogy az azonnali megsemmisítést igénylő iratainkat gondosan kezeljük – számos, számunkra talán nem „bizalmas” információ kiszivárgása is okozhat óriási károkat, ha illetéktelen kezekbe kerül.

Akciónkkal újra fel szeretnénk hívni a figyelmet az iratmegsemmisítésnek, az iratok bizalmas kezelésének fontosságára. Most megajándékozzuk Önt egy spirálozási kezdőcsomaggal és egy spirálozógéppel (amennyiben a nagyobb teljesítményű Fellowes iratmegsemmisítő gépeink egyikére esik választása) vagy egy betekintés-védelmi monitorszűrő kuponnal (amennyiben a AutoMax 130C és 200C Fellowes iratmegsemmisítő gépek közül választ), melyet a Fellowes Hungary Kft.-nél tud beváltani.

Bővebben…

Szerző

Iratmegsemmisítő – ajándék laminálógéppel vagy betekintésvédelmi szűrővel

Iratmegsemmisítés – visszatérő kérdések

Az iratmegsemmisítés az a téma, amiről nem lehet eleget beszélni. Mindannyian tudjuk, hogy egy cég jövője, élete függ a bizalmas adatok helyes vagy helytelen kezelésétől. Nem elég arra gondolnunk, hogy azonnali megsemmisítést igénylő iratainkat gondosan kezeljük – számos, számunkra talán nem „bizalmas” információ kiszivárgása is okozhat óriási károkat, ha illetéktelen kezekbe kerül.

Fellowes automax iratmegsemmisítő család

Bővebben…

Szerző

Gyurmázzunk másképp…

Az APLI 2014-ben egy igazi újdonsággal lepte meg Vásárlóit! A „Fun Dough” névre keresztelt gyurmacsalád valódi izgalmas szabadidőtöltés gyermekek és felnőttek számára egyaránt!

Miért más a vásárlók szívét meghódító „Fun Dough” gyurma?

Tény, hogy az APLI „Fun Dough” gyurmája első ránézésre olyan, mint a piacon található többi hasonló termék. Ám az is tény, hogy amint kezünkbe fogjuk, már érezzük, hogy anyagával és könnyű formázhatóságával eltér azoktól. Ez az, ami sikerének záloga. Aki egyszer kipróbálja, az szerelmese lesz – korosztálytól függetlenül. Kicsik és nagyok egyforma lelkesedéssel készítik majd a vidámabbnál vidámabb figurákat, amelyeknek csak a képzelet szabhat határt. Mert a kreativitásra mindenkinek szüksége van.

APLI Fun Dough gyurma - család Bővebben…