Irodaszer Blog

papír – írószer – irodaszer

Szerző

WORK-LEITZ-BALANCE promóció

WORK-LEITZ-BALANCE promóció

Pontgyűjtő- és nyereményjáték

Találja meg a munka és a magánélet közötti egyensúlyt a LEITZ termékek segítségével!

A promóciós időszakban megvásárolt és matricával ellátott LEITZ termékek regisztrálása esetén értékes ajándékot nyerhet, minimum 150 pont összegyűjtése esetén pedig garantáltan ajándékok várják!

Bővebben…

Szerző

Üzlet – stílusosan

SAMSONITE notebooktáska kínálatunk megújult

SAMSONITE notebooktáska kínálatunk megújult

Utazni luxus?

Amikor Jesse Swydar 1910-ben megalapította a SAMSONITE márkát, az utazás még csak a módosabb réteg kiváltságaként létezett a köztudatban. Az akkori érában az utazással kapcsolatos szolgáltatások minden tekintetben az exkluzivitásra és a minőségre törekedtek. Swydar ezeket a kritériumokat figyelembe véve alkotta meg az első SAMSONITE utazóbőröndöket, amelyek magas színvonalú utazási kiegészítők.

Bővebben…

Szerző

LEITZ “A legjobb döntés” promóció

LEITZ "A legjobb döntés" promócióOtthon, a reptéren vagy épp az irodádban tartózkodik?

A LEITZ termékeivel Ön dönt arról, mikor és hol dolgozik. Fedezze fel, hogyan lehet még hatékonyabb és kényelmesebb a munka Style, WOW, valamint Complete termékeinkkel, és élvezze továbbra is a kifogástalan minőség nyújtotta kényelmet!

Most hűségéért cserébe megajándékozzuk: Önön a sor – válasszon ajándékot!

Bővebben…

Szerző

Szeptember 29 – a Bíró- toll ünnepe

Szeptember 29 – a Bíró- toll ünnepeA Bíró-toll a magyar nyelvből kikopott, ám spanyolul a golyóstoll ma is birome, a franciáknál biron, angol nyelvterületen pedig a mai napig találkozhatunk a biro-pen elnevezéssel. Különös módon ez utóbbi az országból indult világhódító útjára a Bíró László József által megálmodott golyóstoll.

Bíró magyar újságíró, festőművész és feltaláló nevéhez a golyóstollon kívül több mint 20 találmány fűződik: többek között a mosógép, az automata sebességváltó, az együtemű belső égésű motor és a golyós dezodor.

Bővebben…

Szerző

Íróasztal-rendezési ötletek profiktól

 

Íróasztal rendezési ötletek profiktól - A rend a lelke mindennek

„A rend a lelke mindennek.”

A hatékony munkavégzés egyik feltétele a rendezett íróasztal. Ha mindennek megvan a helye, mindig megtalálja azt, amit keres és mindig minden kéznél van. Írásunk célja segíteni a rendezésben, adunk néhány tippet azzal kapcsolatban, hogy hogyan is érdemes elpakolnia íróasztala fiókjaiban.

Bővebben…