Irodaszer Blog

papír – írószer – irodaszer

Szerző

LEITZ “A legjobb döntés” promóció

LEITZ "A legjobb döntés" promócióOtthon, a reptéren vagy épp az irodádban tartózkodik?

A LEITZ termékeivel Ön dönt arról, mikor és hol dolgozik. Fedezze fel, hogyan lehet még hatékonyabb és kényelmesebb a munka Style, WOW, valamint Complete termékeinkkel, és élvezze továbbra is a kifogástalan minőség nyújtotta kényelmet!

Most hűségéért cserébe megajándékozzuk: Önön a sor – válasszon ajándékot!

Bővebben…

Szerző

Szeptember 29 – a Bíró- toll ünnepe

Szeptember 29 – a Bíró- toll ünnepeA Bíró-toll a magyar nyelvből kikopott, ám spanyolul a golyóstoll ma is birome, a franciáknál biron, angol nyelvterületen pedig a mai napig találkozhatunk a biro-pen elnevezéssel. Különös módon ez utóbbi az országból indult világhódító útjára a Bíró László József által megálmodott golyóstoll.

Bíró magyar újságíró, festőművész és feltaláló nevéhez a golyóstollon kívül több mint 20 találmány fűződik: többek között a mosógép, az automata sebességváltó, az együtemű belső égésű motor és a golyós dezodor.

Bővebben…

Szerző

Íróasztal-rendezési ötletek profiktól

 

Íróasztal rendezési ötletek profiktól - A rend a lelke mindennek

„A rend a lelke mindennek.”

A hatékony munkavégzés egyik feltétele a rendezett íróasztal. Ha mindennek megvan a helye, mindig megtalálja azt, amit keres és mindig minden kéznél van. Írásunk célja segíteni a rendezésben, adunk néhány tippet azzal kapcsolatban, hogy hogyan is érdemes elpakolnia íróasztala fiókjaiban.

Bővebben…

Szerző

Kávé, tea, lendület

– A mindennapok luxusa: kössön ki a nyugalom szigetén –

Kávézás és teázás – valóban luxus?

A kávé egy koffeines ital, amely szükséges a mindennapok lendületéhez.

Igen, persze, a kávé egy ital. De abban megegyezhetünk, hogy a kávé valami mást is megtestesít (akárcsak a tea): a kávézás, a teázás azokat a pillanatokat hozzák el számunkra, amelyek a rohanó világból, a hétköznapok monotóniájából kirántanak, és a nyugalom, a csend vagy éppen a baráti beszélgetések világába röpítenek minket. Vagy egyszerűen csak az ébredéshez, a magunkhoz téréshez szükséges időt kapjuk ajándékba, hogy jól kezdődjön a napunk.

Bővebben…

Szerző

Az életmentő Post It

Az életmentő Post It

A feljegyzések királya

Egy egyszerű, színes papír emlékeztethet arra, hogy hány órakor lesz a fontos megbeszélése, hogy egy csomagot kell feladnia, esetleg arra, hogy mikor van legjobb barátai születésnapja. A Post It, azaz az öntapadós jegyzet életet menthet.

A kis színes, öntapadós papírkák nem véletlenül örvendenek hatalmas sikernek és népszerűségnek az irodákban. Megkönnyítik a szervezést, a tervezést. Annyi mindenre kell emlékezni, hogy szinte lehetetlen mindent észben tartani. De a Post Ittel nem is kell.

Bővebben…