Irodaszer Blog

papír – írószer – irodaszer

Szerző

Megjelent! Kék Katalógus 2019

Irodaszer Katalógus 2019

Irodaszer-beszerzés könnyen, gyorsan, 10.500 minőségi termék Kék Katalógusában 2019 – az irodaszer katalógus.

Megszoktuk már, hogy minden esztendőben segíti munkánkat a naprakész irodaszer-katalógus, és minden esztendőben egy kicsit meg is újul, hogy igényeinknek minél inkább megfeleljen. A 2019-es évben is számos új márkával, termékcsoporttal gazdagodott a Kék Katalógus, valamint a meglévő márkák termékválasztéka is bővült.

Bővebben…

Szerző

Nap-tár-ház 2018

– mert a siker néha apróságnak tűnő dolgokon múlik –

Nap-tár-ház 2018

Állásinterjú. Megbeszélés. Üzletkötés.

És egy elegáns filofax.

Azt biztosan kérdeznünk sem kell, vajon mi az összefüggés a siker és a megjelenés között. Hiszen mindannyian tudjuk, hogy szakmai tudásunk alapvetően fontos, de sokszor a fellépés, a személyiség varázsa (mosoly, előzékenység, udvariasság stb.) felülír mindent. És az öltözet, beleértve a táskát és természetesen az apró kiegészítőket, ugyanilyen fontosak.

Bővebben…

Szerző

Megjelent a 2017-es Kék katalógus!

Irodaszer Katalógus 2017Megérkezett a vállalati irodaszer beszerzéséhez elengedhetetlen 2017-es Kék katalógus 11 400 termékkel! Az irodaszer katalógusban minden egy helyen megtalálható, amire egy irodában, irodaházban, kisvállalkozásban vagy nagyvállalatban szükség lehet, a hagyományos irodaszertermékektől kezdve a technológiai termékeken át az irodaberendezési és létesítményüzemeltetési termékekig!

„Vállalati Beszerzési ABC” – egyszerű és hatékony megoldás

Bővebben…

Szerző

Naptár a 2017-es esztendőre

Naptár - Nap-tár-ház 2017Hogy Önnek könnyebb legyen megtalálni a személyiségéhez vagy a cég profiljához legjobban illő, praktikus naptárat

Megjelent a Nap-tár-ház 2017-es naptárkatalógusa, mely a már megszokott felhasználóbarát módon mutatja be a jövő esztendőre megrendelhető naptárkínálatot.

Letisztult forma a tiszta, logikus gondolatoknak, inspiráló motívumok a kreatív elméknek? Egyszínű agenda, amely illik öltönyéhez, kosztümjéhez, táskájához – vagy épp a kedvenc színét szeretné nap mint nap látni, hogy jó napja legyen? Színek, minták kavalkádja, hogy naptára híven tükrözze személyiségét? A napi, a heti, a havi bontású naptárat kedveli? Tudni szeretne az aktuális névnapokról, ünnepekről, a holdfázisokról?

Bővebben…

Szerző

Irodaszer Katalógus 2016

Irodaszer Katalógus 2016Megszoktuk már, hogy minden esztendőben segíti munkánkat az irodaszer katalógus, és minden évben egy kicsit meg is újul. Idén sincs ez másképpen. Egyrészt ismét bővült a kínálat, hogy lépést tartson a technológiai fejlődéssel, a vásárlói igényekkel; másrészt egyre több útmutató, index, magyarázat teszi egyre inkább felhasználóbaráttá a Kék Katalógust.

Innováció – folyamatosan bővülő kínálat

A termékkínálat összeállításánál mindig az az elsődleges szempont, hogy a legkorszerűbb eszközöket a legkiválóbb minőségben tudjuk nyújtani, kedvező ár-érték arányban. Az irodaszer katalógus választéka tükrözi és követi az irodaszerpiacon megjelenő új trendeket is. Így a kínálat a változó világ igényeinek megfelelően bővült Slider Touch golyóstollakkal (melyek érintőképernyőn is alkalmazhatóak), laptop és táblagép-táskákkal, táblagép-tokokkal, hosszú időtartamú akkumulátorokkal, illetve a nemrégiben általunk is ajánlott antisztatikus tisztítókkal.

Bővebben…