A nyári napsugarak illata

Ki ne álmodozna egy hosszú, forró nyárról? Tartalmas, ugyanakkor pihentető időtöltésről? A jól megérdemelt szabadságról? Egy távoli, kalandokkal és élményekkel teli, frissítő tengerparti utazásról?

Hunyja le a szemét, kortyoljon egyet kávéjából – a CAFE FREI Miami vanília oda röpíti, ahova csak szeretné!

Élvezze a kávéját bárhol is jár!

A Miami csodás és nyüzsgő tengerpartja által ihletett különlegesség az amerikai kávékonyha sláger-receptje. A vanília ízű kávékat Miamiban fahéjjal és szerecsendióval készítik, hogy az ital ne legyen émelygősen édes, ugyanakkor kissé pikánsabb ízélményt nyújtson. Eredetileg a Miami Beachen áttelelő argentin és brazil elit kedvence volt ez a recept, mára azonban népszerűvé vált több kontinensen is. Az amerikaiak egy kicsit változtattak az eredeti recepten: a vaníliát nem utólag öntik a kávéba, hanem a tisztább íz érdekében már pörköléskor felviszik a kávészemekre.

A CAFE FREI pörkölőmesterei különleges langyos pörkölési eljárással mélyítik el a vanília összetéveszthetetlen aromáit és a valódi szerecsendió fűszeres ízét minden egyes kávészemben, hogy a kávészünetben minden csészében visszaköszönjenek a nyár és az önfeledt boldogság ízjegyei.

Hogyan készítsen belőle vaníliakávét?

A vanília kávé tökéletesen alkalmas latte vagy kapucsínó készítéséhez. Az ízélmény, az illatos aromák és a fűszerek érvényesülése érdekében mindenképpen használjon édesített meleg tejet.

Főzzön le két adag (4 teáskanál) vaníliás szemeskávé-őrleményt egy filteres vagy kotyogós kávéfőzőben, majd adjon hozzá 2 dl felgőzölt meleg tejet. Ízlés szerint édesítse barna cukorral.

Nyáron minden sokkal jobb!

A kávézás pillanatait és a boldogság ízű kávéremeket ossza meg valakivel, hogy a simogató napsugarak mellett egy mosoly melege is boldogítsa!