Leitz STYLE gránátvörös

„A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy
mennyi pénze van.”

(Giorgio Armani)

Mindenki igyekszik otthonát úgy kialakítani, hogy abban igazán otthon érezze magát. Egyéniségünkről, stílusunkról nemcsak az öltözködésünk, beszédünk árulkodik, hanem a minket körülvevő tárgyak is. Így az irodánk (a második otthonunk), személyes és munkaeszközeink is mutatják, kik vagyunk.

Korábban úgy gondolták, hogy ha valaki otthon érzi magát az irodában, a teljesítménye nem lesz olyan kiváló, mint egy szigorú, semleges környezetben. Ma már köztudott, hogy ennek éppen ellenkezője az igaz: ha saját világunkat magunk alakíthatjuk ki az irodában, munkakedvünk, teljesítményünk nőni fog. Persze, azért nem árt az arany középút!

Leitz Style – az elegancia jegyében

A Leitz Style termékcsalád az arany középút képviselője az irodaszerek között. Cégünk mindig reagál a gyors változásokra, és tisztában vagyunk azzal, hogy mindenki a saját stílusát keresi, amikor kiválaszt egy terméket. Tudjuk, hogy az irodaszerek, a nap mint nap látott és használt eszközök formája és színe, stílusa éppolyan fontos, mint a reggeli mosoly a munkatársainktól.

Ezért alkottuk meg a Leitz Style termékcsaládot az időtlen, klasszikus színek, valamint a visszafogott, finom forma kedvelői számára. A szálcsiszolt fémre emlékeztető felület az ezüst kontrasztú színekkel letisztult, elegáns és rendkívül esztétikus.

Leitz Style – mondd meg a színed, s megmondom, ki vagy!

Mindannyiunknak megvannak a kedvenc-kedvelt színei. Fontos, hogy a vállalati színek mellett ezek is megtalálhatók legyenek környezetünkben, hiszen munkakedvünket is befolyásolják a minket körülvevő színek. A Leitz STYLE termékcsalád megálmodásakor olyan színeket választottunk, melyek között mindenki megtalálja a szívéhez közel állót.

A Leitz Style termékek az alábbi színekben kaphatók:

  • kristályfehér – A fehér jóságot, egyszerűséget, nyugalmat, békét és ártatlanságot áraszt. Olyan emberre utal, akinek a tökéletesség a mérce, és akinek a megismerés a legfontosabb.
  • gránátvörös – A legdinamikusabb és legszenvedélyesebb szín, melynek érzelmi hatása erős. Általában a siker szerelmesei, az örökké tevékeny emberek választják ezt a színt.
  • olajfazöld – A zöld az élet színe. Frissességet, biztonságot áraszt. A stabilitást, az egyensúlyt és a kitartást kereső emberek kedvelik.
  • titánkék – A kék királyi szín: megnyugtató és rendezett. A kék kedvelői számára a harmónia a legfontosabb. A kék szín tehetséges, konzervatív, megbízható és szavahihető emberre utal.
  • szaténfekete – Az erő, az elegancia, a tekintély és a formalitás színe. Olyan emberek választják, akiknek számára legalább olyan fontosak a személyes üzleti kapcsolatok, az üzletfelek visszajelzései, véleménye, mint a karrier.

Leitz STYLE iratrendezőLeitz Style – iratrendezők és gyűrűskönyvek

A 180o Leitz mechanikával ellátott STYLE iratrendezők 75 (1108) és 50 mm-es (1109) gerinccel választhatóak. A 30 mm gerincvastagságú gyűrűskönyvek (4245) pedig az igazán könnyen használható, úgynevezett Softclick mechanikával rendelkeznek.

Leitz STYLE gumis mappaLeitz Style – lágy műanyag termékek

A Leitz Style kínálatában megtalálható a műanyag (3977) és a jumbo (3956) gumis mappa; a harmonika irattartó (3957); a 20 (3958), illetve 40 (3959) tasakos iratvédő mappa; valamint a 6 (3995) és 12 (3996) részes előrendező is.

Leitz STYLE irattalcaLeitz Style – irattálca, tűzőgép és lyukasztó

Az irattálca (5254) mellé kiválóan illik a Leitz jól ismert DIT precíz technológiáján alapuló tűzőgép (5562) és lyukasztó (5006) is, akár gránátvörös színben.

Leitz STYLE jegyzetfüzetLeitz Style – jegyzetfüzetek

A prémium minőségű füzetek (4485) a Leitz Style család méltó kiegészítői. A gumiszalagos záródás, a belső zseb, a tolltartó, az oldaljelölő és a könyvjelző mind-mind a kényelemről gondoskodnak. Az utolsó 8 oldal előre perforált, hogy jegyzeteinket később könnyen ki tudjuk tépni. Minden színben elérhető A5-ös és A6-os méretben, vonalas és négyzetrácsos kivitelben.

Irodaszer és irodaszer között a különbség a finoman kidolgozott részletekben, az anyaghasználatban és az egyéniségben rejlik. Az új Leitz Style család aprólékos kivitelezéssel, kifinomult színekkel és anyagokkal varázsol stílust az irodában és otthon. A kompromisszumot nem ismerő minőség és a részletekre irányuló figyelem a Leitz Style ígérete.

A termékcsalád hamarosan megvásárolható webáruházunkban.

 

Leitz