Fél évszázada az emlékőrzés szolgálatában

Az információ a legnagyobb kincs.

Legyen szó akár bizalmas személyes adatainak védelméről, fotói és dokumentumai megőrzéséről – minden esetben megbízható eszközöket válasszon, hogy tárolja és megóvja az illetéktelenektől az értékes adatokat.

50 éves a Verbatim

A VERBATIM immáron több mint 50 éve elkötelezetten fejleszt megbízható tárolóeszközöket annak érdekében, hogy Ön legértékesebb adatait és emlékeiket biztonságban tudhassa nap mint nap.

Fél évszázaddal ezelőtti megalapítása óta a japán Mitsubishi csoport érdekeltségébe tartozó cég folyamatosan egyre innovatívabb, korszerűbb és megbízhatóbb tárolási megoldásokkal szolgálja fogyasztóit: az első floppy lemezektől és mágneses optikai háttértárolóktól a CD-, DVD-, és Blu-ray lemezeken át a külső merevelemezek, memóriakártyák, valamint az USB meghajtók és SSD-k széles választékáig. Az elmúlt évtizedek és a kiterjedt termékkör kitűnő bizonyítékául szolgálnak a VERBATIM technológiai tárolóiparban tanúsított páratlanul meghatározó jelenlétének.

Verbatim 50 év technológia amelyben bízhatsz

A VERBATIM háláját fejezi ki minden vásárlójának, akik megtisztelték bizalmukkal pályafutásuk első 50 évét. A következő 50 évben továbbra is megbízható megoldásokkal kívánják támogatni a felhasználókat adataik és emlékeik megőrzésében.

Alapításuk jubileumi évfordulójának méltó megünnepléseként új termékkel rukkolt elő a cég. A termék elérhető webáruházunkban!