EsernyőBár a csillagászati ősz csak szeptember 23-án kezdődik, mi már túl vagyunk a nyári ruhák elcsomagolásán, előkerestük az őszi holmikat. Ilyenkor döbbenünk meg: mennyi mindenünk van! (És mi mindent kell megint még beszereznünk…!) Rengeteg ruha, hogy az ősszel ajánlott réteges öltözködésnek megfelelően tudjunk felöltözni, a kora őszi melegebb napok miatt az átmeneti ruhák, az esőzés idejére vízhatlan kabát, cipő, gumicsizma, esernyő…

Hová tegyük mindezt???

Az esztétikus, mégis praktikus tárolás mindig olyan megoldhatatlannak tűnik, főként, amikor úgy érezzük, ellepnek minket a dolgok. Az Alba termékek végre segítenek nekünk – akár ruhafogasról, akár esernyőtartóról van szó!

Itt a megoldás

Ruhafogas - Alba BrioMost mindenki megtalálja a neki tetsző, leginkább kihasználható tárolóeszközt:

  • Az egyik legkedveltebb darab a Brio – az egyszerű, letisztult design szinte bárhol megállja a helyét. Több – 6 nagyobb és 3 kisebb – akasztóval, és esernyőtartóval is rendelkedik.
  • Sokak kedvence a Cleo fogas – megjelenésében a Briohoz hasonló, szintén műanyag és fém kombinációja. A Cleo elrendezése és talpazata eltérő, illetve valamivel kisebb súlyú.
  • A Stily egy igazi alapdarab – mint a neve is mutatja, elsősorban a stílusával hódít: 8 fagombjával egyszerű és elegáns stílust képvisel.
  • Az esernyőtartók irodai és otthoni használatra is kiválóan alkalmasak, hiszen akár 10 esernyőt tudunk bennük tárolni. Több típus és szín közül válogathatunk.

Érdemes megnézni a választékot ITT , és felkészülten várni az „átmeneti”, az esős és a hűvösebb napokat is!

Esernyőtartó