Új APLI termékek a láthatáron!apli_logo

  • kizárólag DVD lemezekhez kifejlesztett poliészter alapanyagú címkékkel…
  • digitális formában készült fényképeinket ezentúl még szélesebb választékra nyomtathatjuk…
  • újdonságként jelent meg az APLI tisztítószer család…
  • APLI biztonsági címkék…

2006 APLI újdonságainak bemutatását kezdjük az új fejlesztésű DVD címkékkel. Az eddig megszokott papír alapú CD/DVD címkék mellett az APLI most kizárólag DVD lemezekhez kifejlesztett poliészter alapanyagú címkékkel is megjelent a piacon. Mivel a két technológia (CD és DVD) alapjaiban eltér egymástól, így a lemezekhez felhasznált címkék sem lehetnek azonosak. Mivel a DVD-lemezek használatakor sokkal nagyobb hő keletkezik ezért előfordulhat, hogy az extra hőterhelés hatására (akár 100 oC) a papír alapú címkék elválhatnak a lemezektől és olvasási hibákat is okozhatnak. A poliészter alapú címkék ilyen magas hőviszonyok mellett is tökéletesen megőrzik simaságukat és tapadásukat. A címkék fotóminőségű matt (LCA11204), áttetsző (LCA10213), ezüst (LCA10209) illetve arany színben (LCA 10210) elérhetők.

Digitális formában készült fényképeinket ezentúl még szélesebb választékra nyomtathatjuk. A 90 grammos, matt kiviteltől kezdve a 300 grammos „Photo Bright” termékekig a bőséges kínálatból mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelőt. Újdonságként jelentek meg a kimondottan művészi minőségű, különleges alapanyagú nyomtatópapírok, melyek által igazi műremekeket készíthetünk: az „Aquarello” 170 g-os (LEAA11153), a „Pastello” 170 g-os (LEAA 11154), valamint a vászon alapú, leginkább festővászonhoz hasonlító „Canvas” 300 g-os (LEAA 11155) művészi papírok. Tavalyi termékeknél újítás, hogy az idei évtől több terméknél is megnövekedett a lapok tömege (és ezáltal minősége), változatlan árak mellett.

Az „APLInotes” öntapadó jegyzettömbök választéka jelölőcímkékkel és kockatömbökkel, „APLIroll” termékek pedig bliszteres kiszerelésű ragasztószalagokkal bővültek. A jegyzettömb család így már 8 termékkel, a ragasztószalag család pedig 10 termékkel rendelkezik

Újdonságként jelent meg az APLI tisztítószer család is, melyből cégünk a címke eltávolító forgalmazását március elején kezdi meg (LTIA 11303).

Az etikettek területén is találhattunk újdonságot: az APLI biztonsági címkéket. A termékeket elsősorban sorozatszámok felragasztásához, szoftver csomagok lezárásához, nagyértékű termékek csomagolásának lezárásához használhatjuk. A címke felragasztása után (minimum 8 óra elteltével) a címke eltávolításakor a felületen „STOP, STOP, STOP” jeleket hagy. Így ellenőrizhetővé válik, hogy egy termék még az eredeti csomagolásban van-e, a csomagolás vagy garanciális készülék meg lett-e bontva. Az etikettek poliészter alapanyagúak és lézernyomtatókban illetve fénymásoló gépekben használhatók. Három méretben elérhetőek: 40 mm átmérőjű (LCA11271), 45,7 x 21,2 mm-es és 63,5 x 29,6 mm-es címkék.

Hogy mindebből a sok-sok termékből a lehető legtöbbet hozzuk ki, abban a megújult, ám továbbra is ingyenes APLI Master 6.0 szoftver segédkezik, mely rövidesen az APLLhu-ról is letölthető lesz! A szoftver legnagyobb újítása, hogy ezentúl a frissítéseket nem kell újra és újra telepíteni, mert a program automatikusan letölti az APLI honlapjáról azokat.