Az APLI 2014-ben egy igazi újdonsággal lepte meg Vásárlóit! A „Fun Dough” névre keresztelt gyurmacsalád valódi izgalmas szabadidőtöltés gyermekek és felnőttek számára egyaránt!

Miért más a vásárlók szívét meghódító „Fun Dough” gyurma?

Tény, hogy az APLI „Fun Dough” gyurmája első ránézésre olyan, mint a piacon található többi hasonló termék. Ám az is tény, hogy amint kezünkbe fogjuk, már érezzük, hogy anyagával és könnyű formázhatóságával eltér azoktól. Ez az, ami sikerének záloga. Aki egyszer kipróbálja, az szerelmese lesz – korosztálytól függetlenül. Kicsik és nagyok egyforma lelkesedéssel készítik majd a vidámabbnál vidámabb figurákat, amelyeknek csak a képzelet szabhat határt. Mert a kreativitásra mindenkinek szüksége van.

APLI Fun Dough gyurma - család

Mitől más a „Fun Dough” gyurma?

Az APLI „Fun Dough” anyagát tekintve vízalapú, míg a hagyományos gyurmák állaga általában zsíros. Legnagyobb előnye az, hogy roppant rugalmas, így könnyen lehet formálni, és nem repedezik. Szerkezetét tekintve lágy és sima – tapintásra leginkább a selyemhez hasonlít. Egyedi anyagának köszönhetően nem ragad a kezünkhöz, nagyon tisztán és pontosan lehet vele alkotni, játszani.

Használata nemcsak egyszerű, de nagyszerű is! A megszokott gyurmázási technika mellett apró trükkök segítenek, hogy még tökéletesebb forma jöhessen létre.

Néhány aranyszabály a „Fun Dough” gyurma használatával kapcsolatban:

 1. APLI Fun Dough gyurma - bagolyA gyurmát kivesszük a légmentesen lezárt tégelyből, és akkora darabot tépünk le belőle, amekkorára előreláthatólag szükségünk lesz. Ezt követően el kezdjük nyújtani, mint a tésztát. (a „dough” névre nem véletlenül esett a választás, jelentése: „tészta”.)

 2. Az alkotóelemek végleges elkészítése előtt minden esetben golyókat gyúrunk a tenyerünkben. A képen látható bagoly esetében például külön kis golyókat gyúrunk a testhez, a fülhöz, az orrhoz, a szárnyakhoz és a lábakhoz.

 3. A golyócskákat alakítjuk és formáljuk tovább mindaddig, amíg meg nem kapjuk az elképzelt figuránkhoz leginkább illő elemeket.

 4. A különálló részek egy mozdulattal egymáshoz tapaszthatók, a hagyományos gyurmával ellentétben ezeket nem kell erősen összenyomni.

 5. A játékok készítéséhez ajánljuk az APLI egyéb kreatív termékeit is, mint például a mozgó szemet vagy a zseníliát.

 6. APLI Fun Dough gyurma - autóMinden színű gyurma légmentesen zárt műanyag tégelyben kapható. Fontos tudnunk, hogy a gyurma levegővel érintkezve 24-48 óra elteltével elkezd megkeményedni (száradni). A megkeményedett, szilárd formákat a hagyományos gyurmákkal ellentétben nem lehet összenyomni, így kedvenc figuránk akár kabalánkká is válhat.

 7. Amennyiben szeretnénk újból visszanyerni a gyurma eredeti állapotát, nem kell mást tennünk, mint pár csepp vizet tenni a kiszáradt és felvágott formánkra, majd légmentesen visszazárni a műanyag tégelyébe. Rövid idő elteltével az anyag feloldódik és visszanyeri régi formáját, ezzel újra formázhatóvá válik.

 8. A „Fun Dough” jelenleg 18 féle színben vásárolható meg, ebből 6 neonszín. A színek nem veszítenek intenzitásukból akkor sem, ha kiszáradnak, a különböző színek összegyúrása révén pedig új színt kapunk. Hasonlóan működik a színkeverés, mint a vízfesték vagy a tempera estében. (Így például a piros és fehér szín kombinációja a rózsaszín.)

Aktuális „Fun Dough” kínálatunk:

Jelenleg ötféle kiszerelésből választhatunk:

 1. „Fun Dough” Gyurma, 336 g, tengeri állatok
  (Rendelési kód: LCA13453)
  • Tartalom: 12 darab tégely (6 féle állatfigura)
  • A tégelyek tömege: 28 g
  • Állatfigurák: bohóchal (Wally), fóka (Goku), teknős (Toty), delfin (Dolfy), gömbhal (Glop), kék hal (Dora)

 2. APLI Fun Dough gyurma - LAC13450„Fun Dough” Gyurma, 480 g, alapszínek
  (Rendelési kód: LCA13450)
  • Tartalom: 12 darab tégely (6 féle szín)
  • A tégelyek tömege: 40 g
  • Színek: fehér, kék, fekete, piros, zöld és sárga

 3. APLI Fun Dough gyurma - LAC13451„Fun Dough” Gyurma, 480 g, különleges színek
  (Rendelési kód: LCA13451)
  • Tartalom: 12 darab tégely (6 féle szín)
  • A tégelyek tömege: 40 g
  • Színek: szürke, lila, sötétzöld, narancssárga, rózsaszín és barna

 4. APLI Fun Dough gyurma - LCA13452„Fun Dough” Gyurma, 168 g, különleges színek
  (Rendelési kód: LCA13452)
  • Tartalom: 12 darab tégely (6 féle szín)
  • A tégelyek tömege: 14 g
  • Színek: lila, zöld, kék, rózsaszín, narancs és sárga

 5. „Fun Dough” Gyurma, 84 g, alap színek
  (Rendelési kód: LCA13454)
  • Tartalom: 6 darab tégely (6 féle szín)
  • A tégelyek tömege: 14 g
  • Színek: fehér, kék, fekete, piros, zöld és sárga

A percek alatt megalkotható játékos figurákhoz kreativitásunk és képzelőerőnk szükséges – nem baj, ha nem rendelkezünk túlságosan nagy kézügyességgel. Sikerélményt nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt, amikor a gyermekek kedvenc mesefiguráit vagy hobbiállatkáit könnyedén megformáljuk – és tudjuk, hogy az embernek mindig szüksége van arra, hogy ha valamivel dolgozik, az jó sikerüljön.

Célunk, hogy a „Fun Dough” termékcsalád minél több vásárlóhoz eljusson. Hiszen ha egyszer megélik a másként gyurmázás örömét, megszeretik az élményt. Mindannyian ismerjük az érzést, amikor valamit azért nem teszünk meg vagy próbálunk ki, mert félünk, hogy nem vagyunk elég jók. Ám az alkotás örömét más nem adhatja meg az embernek! Ezt szem előtt tartva most akciósan (2014. június 16. és 2014. augusztus 11. között), 20%-os kedvezménnyel vásárolhatók meg a fenti kiszerelésben kapható „Fun Dough” gyurmák.

Kattintson a képre és vásároljon most akciósan!

APLI Fun Dough gyurma

A „Fun Dough” gyurma tökéletes születésnapi ajándék – de a gyurmázás egy gyerekzsúron is kitűnő program a gyerekek számára, hiszen használható a lakásban és a szabadban is.