APLI kijelzővédő fóliák

Kijelzővédő fóliaA kijelzővel rendelkező mindennapi használati eszközök megjelenésével a kijelzővédő fóliák is egyre népszerűbbé és keresettebbé váltak a piacon. Napjainkban már egy lépést sem tudunk tenni okostelefonunk vagy táblagépünk nélkül, amelyeknek védelme kiemelkedően fontos, hiszen akár üzleti, akár magánéletünket nézzük, rengeteg információhoz juthatunk általuk. A fóliák képzik az első soros védőhálót a karcolásokkal, az ujjlenyomatokkal, illetve a szennyeződésekkel szemben.

Az APLI termékválasztékban az APPLE („iPhone”, „iPad”) és a SAMSUNG („Galaxy S”) egyes termékeihez találhat mindenki a maga számára megfelelőt ITT. A fóliák felhelyezése nagyon egyszerű, 4 alaplépésben pár perc alatt elvégezhető.

Az APLI kijelzővédő fóliák felhelyezésének lépései:

  1. Alaposan tisztítsuk meg a kijelzőt a fóliához mellékelt tisztítókendő és applikátor segítségével, amíg azt nem látjuk, hogy szinte pormentes!
  2. A fólia védőrétegét 1/3 részig szedjük le és tegyük fel a kijelzőre. Ha pontosan tettük fel, akkor a védőréteget finoman lehúzva, a fóliát a kijelzőre folyamatosan nyomva, helyezzük fel.
    Figyelem! Óvakodjunk attól, hogy hozzáérjen ujjunk a ragadós réteghez és hogy a fólia ne érje a kijelző keretét, mert akkor buborék keletkezik.
  3. Távolítsuk el az esetleges buborékokat! (Ehhez egy bankkártya is tökéletes, nem szükséges hozzá semmilyen speciális eszköz.)
  4. Távolítsuk el a 2. réteget, óvakodva attól, hogy magát a védőfóliát is felhúzzuk!
Kijelzővédő fóliák felhelyezésének lépései

Az univerzális fóliák (rendelési kód: LCA11674, LCA12677) méretre szabhatók és a csomagban található eszközök segítségével a fent leírtak alapján könnyedén felhelyezhetők, így azok számára is kiváló megoldást nyújtanak, akik az említett eszközökön kívül más típusú táblagépekre, okostelefonokra vagy akár fényképezőgépekre szeretnék használni őket.

Az APLI termékeket keresse KÉK KATALÓGUSunkban vagy a www.depot.hu weboldalon.

Amennyiben kérdése van, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat, szívesen segítünk.