Arass ősszel is sikereket!

Szeretnéd ha téged is megérintene az őszi siker? Akkor most iskolásként, vállalkozóként, és beosztottként is alaposan bele kell húznod a munkába.

Iskolás vagy?

Akkor az ősz egyértelműen egy új kezdet lesz a számodra. Biztosan tanultál az előző évek eredményeiből. A legjobb, amit most tehetsz az az, hogy kijelölsz magadnak egy új irányt, vagy ha jól működött, akkor követed a régi csapást.

Nem feltétlenül szükséges eminensnek lenned, de ami lényeges, hogy a céljaidhoz kellő ismereteket alaposan magadba szívd.

Ne feledd: csak magadnak kell megfelelned, senki másnak.
Szerezd be itt a tanuláshoz szükséges iskolaszereket, amikkel még hatékonyabb lehetsz.

Tipp? Mindig tarts szünetet a tanulásban, hiszen csak feltöltődve, újult erővel tudsz majd jól teljesíteni.

Vállalkozóként a világ

Vállalkozóként az ősz időszaka olyan a számodra, mint egy színes új lehetőség. Itt az ideje az újrakalibrálásnak, a tervezgetésnek. Ha volt év eleji tervlistád, akkor feltétlenül nézz rá.

Biztosan te is észrevetted, hogy a konkurenciád ebben az időszakban húz bele a legjobban, és nem véletlen, hiszen mindenki érzi az év vége, azaz a számadás idejét. Te sem lustulhatsz most el, szóval elő a briliáns ötletekkel!

Ahhoz, hogy igazán sikeres lehess, bizony olykor oda kell tenned magadat hétvégén is, ha nem másért, hát azért, hogy a hétfői kezdet könnyebb legyen.

Beosztottként dolgozol?

Mutasd meg a feletteseidnek, hogy többre vagy hivatott, és kérj fizetésemelést, előléptetést, új feladatot, kihívást. Ha eddig nem érezted magad a csapat részének, alakítsd tovább a munkahelyi kapcsolati hálód, esetleg itt az ideje, hogy dobbants egy nagyot vállalkozóként.

Tudtad, hogy sokkal sikeresebb lehetsz, ha olyan tárgyakkal veszed körbe magad az irodában, amelyek segítik a munkádat, és a hangulatodra is jó hatással vannak?

Csak néhány kategória ezek közül:

  • Irodatechnika (telefon, irat megsemmisítő, hőkötőgép, könyvkötőgép, diktafon, stb.)
  • Technológiai termékek (szkenner, fényképezőgép)
  • Nyomtató kellékanyagok
  • Prezentációs eszközök (flipchart tábla, vetítővászon, mutatópálca, lézermutató, falitérkép, stb.)
  • Adattárolók (CD-R lemez, DVD-R lemez, adatkazetta, BD-R BluRay lemez)

További, az őszi sikeredet támogató terméket ide kattintva találhatsz.