Automata iratmegsemmisítő a kényelemért és a biztonságért

Ki ne emlékezne az évtizedekkel ezelőtti iratmegsemmisítő készülékekre, melyekkel folyton probléma volt. Ha véletlenül egy tűzőkapocs maradt az iratokban, az akár a végét is jelenthette a gép működésének. Nem beszélve a meggyűrődött papírokról, amiktől az iratmegsemmisítő azonnal leállt. Folyamatosan bosszúságot okoztak ezek a készülékek, ám nem igazán volt jobb megoldás. Ezek az idők azonban elmúltak, amikor megjelentek az első automata iratmegsemmisítő típusok.

Automata iratmegsemmisítő a kényelemért…

Micsoda megkönnyebbülés volt az automata iratmegsemmisítő készülékek megjelenésekor, hogy a tűzőkapcsok már nem jelentettek problémát ezeknek a gépeknek. Nyilvánvalóan az idő is sokat nyomott a latban, amit egy-egy munkatárs azzal töltött, hogy egyenként kiszedegette a tűzőkapcsokat a megsemmisítendő iratokból. Ma már nem kell félteni készülékünket, hiszen összetűzve is nyugodtan belehelyezhetjük az automata készülékbe.

Ugyanez vonatkozik a meggyűrődött papírokra. Akár gombóccá gyűrt papírt is beletehetünk a tartályba, ezek a modern készülékek megküzdenek a problémával.

Végtére is elértük azt, hogy nem kell folyamatosan figyelni egy iratmegsemmisítő működését. Csak belehelyezed a megsemmisítendő iratokat és a gép működésének ideje alatt foglalkozhatsz valami sokkal kreatívabb feladattal, vagy egyszerűen lazíthatsz egy kicsit.

Tekintsd meg a videót és higgy a saját szemednek!

Automata iratmegsemmisítő

… és a biztonságért

Ma már jól tudjuk, hogy a biztonságos adatkezelés egyik nagyon fontos összetevője az iratmegsemmisítés. Azon kívül, hogy cégek számára kötelező az iratmegsemmisítő használata, valójában a saját biztonságunkat is óvjuk ezáltal. Rengeteg adathalász „cég” dolgozik a mai napig fizikai módon, azaz a szemeteseket áttúrva keresik a hanyagul kidobott használható iratokat, melyek személyes vagy céges adatokat tartalmaznak. Ily módon tekintve a dologra beláthatjuk, hogy egy automata iratmegsemmisítő használata nemcsak hasznos, de elengedhetetlen is.

A biztonság egy másik aspektusa, melyre régen nem volt lehetőség, a papíron kívüli egyéb adathordozók megsemmisítése, amilyen például a CD. Régen nem volt más lehetőség, mint kettétörni a CD-t és kidobni. Ezt azonban az adathalászok még mindig fel tudják használni, tehát ez nem elegendő a biztonsághoz.

Szerencsére ma már rendelkezésünkre áll az automata iratmegsemmisítő, mely egy CD-t is képes apró darabkákká varázsolni. Ezzel a megoldással már valóban biztonságban érezhetjük magunkat. A fenti videóban láthatod, hogy ez valóban lehetséges.

Még egy fontos dolog, ami az automata iratmegsemmisítő elképesztő tulajdonságai közé tartozik és közvetlenül érinti a biztonságot. Ez pedig a kártya, akár egy bankkártya megsemmisítése. Nyilvánvalóan egy bankkártyát is ketté lehet törni kézzel, ám a mai számítástechnikai szakembereknek már ezeknek a helyreállítása sem jelent problémát. Mint ahogy az iratmegsemmisítő számára sem okoz problémát, hogy a CD-hez hasonlóan apróra forgácsolja azt.

Mindezek alapján láthatjuk, hogy egy automata iratmegsemmisítő készülékkel valóban mindent megteszünk saját és ügyfeleink biztonságáért.

Ne bízd a véletlenre az adatkezelést! Válaszd a biztonságot és a kényelmet automata iratmegsemmisítő által! A Depot irodaszer webáruházban megtalálod a hozzád legjobban illeszkedő márkát, abból is a legjobb méretű és teljesítményű modellt!