Két fiatal gyönyörű mosolygó lány utcai háttér napszemüveg.
Örömmel mutatjuk be legújabb márkánkat, a 11 napszemüveg modellt felölelő AVATAR-t.

Mivel nagyon jól vizsgáztak az elmúlt 10 évben az USA-ban, mi már kockázat nélkül vághatunk bele az AVATAR-termékek bevezetésébe. A későbbiekben fokozatosan és folyamatosan bővíteni szeretnénk kínálatunkat, további termékkategóriákkal.

A HD-, polarizált és HD-polarizált lencsék gondoskodnak a fantasztikus színekről, az éles kontúrokról, a zavaró tükröződések kiküszöböléséről, és – természetesen – a maximális UV-védelemről.

Minden AVATAR napszemüveg:

  • UV400-védelemmel ellátott;
  • a 2-es vagy 3-as fényszűrő osztályba sorolható (autóvezetéshez is alkalmas);
  • rugalmas és könnyű polikarbonát lencsével készült, ezáltal hosszú távon is kényelmes viselet.

A borostyánszínű HD-lencséket azzal a céllal fejlesztették, hogy jelentősen csökkentsék a szórt kék fény szembe jutását. Ezáltal a kép élesebb – jóval kontrasztosabb, élénkebb színekkel telített látványt biztosítva. Bármilyen szabadtéri tevékenységhez ajánlott, kényelmes viselet, akár túrázás, kerékpározás vagy épp városnézés a program.

Napszemüveg HD lencsével, AVATAR "Ascension", fekete

A polarizált lencsék a tükröződő fények szűrését szolgálják. A napfény máshogy nyelődik el és tükröződik vissza a különböző felületekről és anyagokról. Olyan vízszintes felületekről, mint a tavak, folyók, földek vagy épp az autók motorházának teteje, hasonló vízszintes irányban verődik vissza. Ez a vízszintes tükröződés olyan zavaró csillogást eredményezhet, amely nagyban rontja a látott kép élességét, sőt akár vakító is lehet, ami például autóvezetés közben különösen veszélyes.

A polarizált lencsékben olyan szűrő van, amely csak függőleges irányú fénysugarat enged át, ezáltal blokkolja a vízszintes fénysugarak lapos felületekről való visszaverődésének vakító hatását. Különösen ajánlott vízparti tevékenységekhez, autóvezetéshez, illetve a vízi- és havas sportok szerelmeseinek.

Napszemüveg polarizált lencsével, AVATAR "Shield", fekete

És akkor mit tud a HD-polarizált lencse?

Mindezt együtt, vagyis a szem, a látás védelme mellett tiszta, kontrasztos képet nyújt, gyönyörű élénk színekkel, zavaró becsillanások nélkül, hogy viselője csakis arra koncentrálhasson, ami igazán fontos: az élményre, amiben éppen része van. A HD-polarizált lencsével készülő modellek kerete egy speciális TR90 keret ún. „memória-műanyagból”, amely rendkívül erős, formatartó, ugyanakkor rugalmas és ultrakönnyű is. Az anyag 176 °C-ig hőálló, vagyis abszolút „műszerfalbiztos”.

Napszemüveg HD polarizált lencsével, AVATAR "War Master", fekete-szürke

A karcmentes bevonat, a gumi orrpapucsok és szárvégek fokozzák a kényelmes viseletet. S ha épp beborulna, a hozzá tartozó logózott hordozótasakban biztonságban tárolhatja napszemüvegét. Az sem baj, ha véletlenül megérinti a lencsét, a termékhez tartozó finom, mikroszálas törlőkendővel biztonsággal eltávolíthatók az ujjlenyomatok.

Válassza a minőséget, amely már bizonyított!
AVATAR – It’s all about the lens.