Irodai kávészünet

Pihenés a hatékonyság növelése érdekében

A kávészünetek meghatározzák a munkabeosztás ritmusát és lehetőséget teremtenek pár percnyi kikapcsolódásra, hogy a szünet végeztével újult erővel folytathassuk a munkát.

De ki mit gondol a kávészünetről? A közgazdászok azzal érvelnek ellene, hogy a kis szusszanó nagy bevételkiesést jelent a vállalatoknak. A szociológusok szerint ezzel szemben egy szükséges dologról beszélünk, amely mind a dolgozók, mind a vállalat számára előnyös hatásokkal bír.

Egy demográfiai intézet a dolgozók véleményét kérte ki a munkahelyi kávészünetekről. A megkérdezett dolgozók 84%-a számára ez a kis pihenő nagyon is fontos.

A kávészünet során a dolgozók kapcsolatokat építenek, ápolnak egymással, a munkavégzés hatékonyságára ez a tény is pozitív hatással van. A megkérdezettek 91%-a szerint rendkívül fontos a munkatársak közötti jó kapcsolat kiépítése.

Minden hatodik, a felmérésében részt vevő személy azt állítja, hogy a szünetekben folytatott beszélgetések során a vállalati életről van szó. A kávészünet tehát egyfajta munkára motiváló tényező, ráadásul segítségével még a csapatszellem is táplálható.

Az Ön irodájában mindene megvan, amire egy kávészünet során szüksége lehet? A depot.hu csapata konyhai termékeket is kínál vásárlói számára. A konyhai termékek mellett tőlünk ásványvizeket, üdítőket, gyümölcsleveket is rendelet. És természetesen milyen a kávészünet kávé nélkül? Hát nem az igazi.

Válasszon CAFE FREI, COMPLETA, DOUWE EGBERTS, ILLY, JACOBS, LA FESTA, MITACA, NESCAFE, SAGAFREDO, esetleg TCHIBO termékeink közül! A szemes és őrölt kávék mellett nálunk instant kávékat, kávépárnákat, krémporokat és tejszíneket is talál.

Tegye kellemesebbé a munkahelyi környezetet és javítsa a dolgozók munkavégzésének hatékonyságát a segítségünkkel! A depot.hu kínálatában mindent megtalál, amire egy frissítő kávészünet során szüksége lehet. Forduljon hozzánk bizalommal!