Egy bögre meleg LIPTON tea

Csatlakozzon Ön is a LIPTON 7 napos kihívásához!

Mostanában sokan otthonról dolgozunk, ezért akaratlanul és szinte észrevétlenül távolodunk el az emberektől – főként, aki egyedül él. Bezárkózunk. Ám minden egyes napon számtalan pillanat van, amikor eszünkbe jut, milyen jó volna ezt együtt megélni egy kollégával vagy jó baráttal, és tudatosul bennünk, mennyire szükségünk van társaságra.

Nyitnunk kell, hiszen az ember társas lény. Vigyázni egymásra, betartani minden szabályt, mégsem zárkózni be. Megengedni magunknak azt, hogy bizonyos pillanatokat megosszunk másokkal.

A LIPTON tudja, hogy a minőségi kapcsolat rendkívül fontos az ember számára. Egy jó beszélgetés egy bögre tea mellett segíthet az embereknek, hogy jobban érezzék magukat, és kevésbé érezzék magukat elszigetelten a home office ideje alatt. Egy őszinte beszélgetés, legyen az valós fizikai, vagy például egy online konferencia utáni pár perces társalgás a lelkünket melegíti fel.

Hívjon meg valakit egy bögre teára – akár minden nap!

Video chat

A kihívás a következő: az elkövetkezendő hét minden napjára írjon fel egy nevet, valakiét, akivel szívesen beszélgetne egy bögre tea mellett. Ne tartsa vissza az se, ha csak online tudnak „találkozni”. Ez a 15 perces beszélgetés minden nap biztosan jól fog esni!

Persze, kifogást könnyű találni. Nincs megfelelő időpont, mindig van valami, amit csinálni kell – ám mi nem hagyjuk ennyiben. Ne legyintsen! Szüksége van a melegségre a hosszú, zárt térben töltött napokon. És hogy ne tudja elodázni, ragadjon most tollat – vagy írja fel a telefonja jegyzetei közé a 7 nevet!

Mit kell tennie?

  1. Első lépés: Meghívás! Kivel inna meg ma egy bögre teát?
  2. Második lépés: 15 perc beszélgetés! Töltsön egy bögre teát, és élvezze a társalgást!
  3. Harmadik lépés: Csináljon belőle rendszert! Egy rövid beszélgetés egy bögre tea mellett minden nap segíthet abban, hogy jól érezze magát.

November 30-áig 15% kedvezménnyel vásárolhat LIPTON teákat, a termékekért kattintson IDE!

Lipton You.Me.Tea.