Egy üzleti felhasználásra is ingyenes program. Nincs vízjel! Nincs előugró web hirdetés! Segítségével Windows-os alkalmazások listáját (számlák, egyeztetések, ajánlatok, megrendelések …) PDF fájlba tudjuk exportálni. A PDF az elektronikus publikációk, cikkek rohamosan terjedő biztonságos szabványa.

A program telepítése két részből áll: először egy GhostScrip converter-t kell telepítenünk, majd ezt követően a CutePDF Writer programot.

A program egy virtuális nyomtatóként beépül a számítógép operációs rendszerének nyomtatói közé, s ezután bármilyen alkalmazásból készíthető PDF-fájl, ha az alkalmazásból a dokumentum kinyomtatására a CutePDF Writer nyomtatót használja a felhasználó. Az elkészült dokumentumot egy egyszerű levelező programmal könnyen el tudjuk küldeni üzleti partnereinknek anélkül, hogy faxon időt és pénzt pocsékolnánk. Az elküldött dokumentumot a szintén ingyenes olvasóprogram (Adobe Acrobat Reader) segítségével tudja a címzett megtekinteni, illetve ha mégis papír alapú nyomtatásra van szükség kinyomtatni.

További információkért kérem, látogasson el a következő oldalra: CutePDF Writer honlap