Biztonságban vannak adatai?

Ismerje meg a DURABLE RFID védelemmel ellátott termékeit!

Az érintésmentes bankkártyák használata egyre nagyobb mértékben növekszik. Az utóbbi években háromszorosára emelkedett a bankkártyás fizetések forgalmának értéke Magyarországon.

A kényelmes fizetési mód és a személyazonosításra alkalmas chipek ugyanakkor veszélyt jelentenek a kártyatulajdonosok személyes információira nézve, hiszen a hitelkártyákba, bankkártyákba, útlevelekbe, biztonsági és belépőkártyákba épített rádiófrekvenciás azonosítás (RFID) nem csak megkönnyíti és gyorsítja például a reptéri biztonsági ellenőrzéseket, az üzletekben történő fizetést vagy a munkahelyünkre való bejutást, de lehetőséget is teremt arra, hogy illetéktelen kezekbe kerüljenek a felhasználók személyes adatai.

 

RFID logo

Az érintésmentes csalás két módon történhet meg:

Az egyik módja, hogy valaki ellopja a kártyát, és kisebb vásárlásokra használja a boltokban.

Ám kevesen tudják, hogy a tolvaj egy „leolvasó készüléket” is használhat, amelynek segítségével hozzáfér a felhasználó bankkártyaadataihoz vagy személyazonosító adataihoz, akár zseben vagy táskán keresztül is. Ez utóbbi esetben a kártyás visszaélésekkel szemben védelmet nyújtanak a DURABLE RFID védelemmel ellátott, SGS TÜV minősítéssel rendelkező bankkártyatartói. A fémréteggel ellátott kártyatartók és kártyatokok blokkolják a jeleket a kártya és a leolvasó készülék között, így megakadályozzák az adatlopást, Ön pedig biztonságban tudhatja folyószámláját és személyes adatait.

 

DURABLE RFID védelemmel ellátott termékei

Legyen felkészült minden fizetési csalással szemben és keresse webáruházunkban az RFID védelemmel ellátott DURABLE kártyatartókat és kártyatokokat!