Kedves Olvasó!

Most bármilyen feliratot könnyen és gyorsan elkészíthet – kiváló minőségben – két D1 kazetta vásárlása esetén ajándék feliratozó géppel.

Az akció 2014. április 23-ától június 30-áig vagy a készlet erejéig érvényes. Több szalag vásárlása esetén az ajándék nyomtató nem többszöröződik!

Az akció 2014. április 23-ától június 30-áig vagy a készlet erejéig érvényes. Több szalag vásárlása esetén az ajándék nyomtató nem többszöröződik!

A régi tárcsás Dymo betűnyomókra kevesen emlékszünk – ma már a modern, elektromos feliratozó és címkéző gépeket használjuk, mellyel azonnal ráégetjük a kívánt szöveget a szalagra.

A DYMO feliratozó gépei nélkülözhetetlen irodai kellékek – legyen szó az irodabútorok „nevesítéséről” vagy az eszközleltár elkészítéséről, a különböző iratok tárolására szolgáló polcok, tartók felcímkézéséről – a DYMO gyors, változatos és esztétikus megoldást kínál. USB-vel számítógéphez csatlakoztatható, így a Windows/Mac gépeken lévő betűtípusokat mind használhatja, és a billentyűzeten pillanatok alatt begépelheti a nyomtatni kívánt szöveget.

Ha azonban otthonában, akár a konyhájában, műhelyében szeretne rendet és rendszert teremteni, akkor is jó választás a DYMO feliratozó gép, hiszen a betűk stílusa is megválasztható, s az elkészült feliratok nemcsak praktikusak, de esztétikusak is lesznek.

Rendszerezze életét, rendszerezze irodáját! Most 2 darab 12 mm x 7 m fehér alapon fekete betű GD45013 vagy 2 darab 9 mm x 7 m sárga alapon fekete betű GD40918 D1 kazetta vásárlása esetén (akár vegyesen is) megajándékozzuk egy 19.685Ft értékű DYMO LabelManager PnP feliratozó géppel! Nem kell mást tenni, mint beírni a „100% kedvezmény” szöveget megrendelése megjegyzés rovatába, ezzel jelezve a két festékkazetta megvásárlásakor, hogy az ajándék feliratozó gépet is szeretné megkapni.
Az akció április 30 és június 30 között, a készlet erejéig érvényes.

Teremtsen mindig harmonikus környezetet maga körül, melyben öröm a munka. Ne feledje, ehhez nemcsak kényelmes bútorokra, kiváló minőségű irodaszerekre, nyugodt munkatempóra van szüksége, hanem arra is, hogy környezettudatosan gondolkodjon. Kérjük, hogy az üres festékkazettákat mindig veszélyes hulladéktárolóba helyezze. A környezettudatos iroda és irodaszerek fontosságáról az irodaszerek történetéről szóló cikkünkben olvashat: Irodaszer-törénelem

Üdvözlettel: Depot Team

Ha tetszik hírlevél sorozatunk, küldje tovább barátainak, ismerőseinek.