Egészséges étkezés, üzletember salátát és extradurált kenyeret eszik az irodában.

Az egészséges étkezés biztosítása kiemelten fontos a kiegyensúlyozott irodai körülmények megteremtésében. Nézzük is, milyen egészséges ételeket tudsz beszerezni a Depot kínálatában.

Növényi tejek a csökkentett laktózbevitelért

Ma már majdnem, hogy népbetegségnek számít a laktózérzékenység. Ennek ellenére nem kell teljesen lemondanunk a tejekről, hiszen ma már elérhetőek növényi tejek is, amik nem tartalmaznak laktózt. A növényi tejek abban különböznek a hétköznapi tejtől, hogy növényekből készítik el a tejszerű folyadékot. Ugyan a hagyományos tej ízéhez nem hasonlít, ám egy bizonyos szinten pótolni tudja a tejfogyasztást.

Ideális kávékhoz adagolva, de akár önmagában is fogyasztható. A Depot webshopjában számtalan fajtájú növényi tej található. Így a munkaszünetekben sem kell lemondanod a kávéba rakott tej finom ízéről, hiszen könnyedén be tudod rendelni az irodába a növényi tejeket. Az alábbi növényi tejek közül válogathatsz.

Egészséges rágcsálni való a jó hangulatért

A monoton munka sokszor leszívja az energiáinkat. A fáradást csökkenteni lehet azzal, ha néha elfogyasztunk egy finom rágcsálni valót, amivel kicsit feldobhatjuk a kedvünket. Szerencsére ma már választhatunk egészséges ételeket is erre a célra, ezért nem kell félnünk attól, hogy az energia pótlása az egészségünk rovására megy.

Például választhatunk alternatív chipseket. A hétköznapi chipsekkel ellentétben ezek a chipsek nem tartalmaznak annyi zsírt, ezért támogatják az egészséges étkezést. Leteheted a voksodat a barna rizs chipsek mellett, de akár a zöldségchipseket is választhatsz. Amennyiben szereted a puffasztott rizsszeleteket, akkor kifejezetten ajánljuk a barna rizs chipseket.

De ha inkább édes rágcsák mellett döntenél, akkor a szárított gyümölcsök is tökéletes rágcsálni valók. A Nobilis számtalan féle aszalt és szárított gyümölcsöt kínál, amik között te is megtalálhatod a számodra legideálisabb finomságot. Ha egy kis bűnös élvezetet is csempésznél az irodába, dönthetsz a csokoládéval bevont édességek mellett is.

Egészséges étkezés reggeli a munka előtt

Szokásod az, hogy az irodában reggelizel? Ebben az esetben olyan reggeli opciókra van szükséged, amelyeket gyorsan és könnyedén el tudsz készíteni. Szerencsére vannak olyan ételek, amelyekre mindkét jelző igaz, sőt. Még egészségesek is.

Ismerd meg a müzlik világát

A müzlit fél perc alatt össze lehet dobni, így a nagy siettség közepette is el tudod fogyasztani. Amennyiben a HESTER’S LIFE granolákat választod, még a nagy cukor tartalomtól sem kell tartanod. Hiszen a sült müzli természetes összetevőkből, hozzáadott cukor nélkül készült el. Ráadásul gluténmentes is, ezáltal gluténérzékenység esetén is fogyasztható.

Ha inkább egy melegen elkészített étel mellett döntenél, akkor ajánljuk a zabkásákat. A HESTER’S LIFE zabkásák rostban gazdagok és összetételüknél fogva jó hatással vannak a szív működésére is, ezért kiegészíti az egészséges étkezést.

Cukormentes reggeli a rohanó hétköznapokban

Ugyan az előbb felsorolt müzlik hozzáadott cukor nélkül készültek el, ennek ellenére magas a cukortartalmuk a gyümölcstartalom miatt. Ám választhatsz olyan reggelit is, ami sós ízű és egyben egészséges is. Ilyenek például a puffasztott rizsszeletek és az extradurált kenyerek is. Felvágottal és zöldségekkel is fogyaszthatod őket, így kedved szerint tudod variálni a reggelidet.

Olyan boltot keresel, ahol minden irodai felszerelést be tudsz szerezni egy helyen? Ez esetben nézz körül a Depot webshopjában, ahol mindent megtalálsz, amire szükség lehet egy irodai légkörben.