Elegáns iroda

Illik a vállalkozásomhoz ez a stílus?

Ha azon töri a fejét, hogy vajon az irodája kellően elegáns-e, a lehető legjobb helyen jár. Első lépésben tisztázni kell, hogy milyen is az elegáns iroda. Ezt a következő szempontokat figyelembe véve határozhatjuk meg.

 1. A világítás
  A világítás meghatározó tényező, ami az eleganciát illeti. Mindig arra kell törekedni, hogy kihozzuk a maximumot a természetes fényből, ugyanakkor kisebb mesterséges fényforrásokra is szükség van. Minél többféle szögből érkezik a fény, annál jobb. Ezzel bensőségesebb, kellemesebb légkör teremthető.
  Az sem véletlen, hogy a világítás az első szempontként szerepel. Ha az irodában megfelelőek a fények, a dolgozók kevésbé erőltetik meg a szemüket a munka során.
 2. A bútorok
  Ha elegancia, akkor klasszikus, minimalista dizájn. Semmiképp ne válasszunk ipari stílust.
 3. A belső építészet
  Ha a helyiség elrendezése nem járul hozzá az eleganciához, sajnos bútorokkal nem sokat segíthetünk a helyzeten.
 4. A rend
  Nincs elegancia harmónia nélkül. Lehetnek végtelenül elegáns bútorok egy irodában, az sosem lesz elegáns, ha a dolgozók nem tartják meg a rendet és ezzel a harmonikus környezetet.
 5. A padló és a mennyezet
  A padlóról és a mennyezetről bizony hajlamosak vagyunk elfeledkezni. Nem túl elegáns, ha a padlón hatalmas kábelgubancok hevernek, sem az, ha össze-vissza lógnak le a mennyezetről.

Az elegáns iroda minden vállalat profiljába beleillik?

Vajon Önnek is elegáns stílusú irodára van szüksége? A kérdés megválaszolásához tisztázni kell, hogy milyen szektorban és milyen ügyfelekkel dolgozik az adott cég. Ezzel meg is van a válasz, hiszen ez a két szempont határozza meg, hogy egy vállalat profiljába beleillik-e az elegancia, esetleg lazább stílust kell képviselnie.

Ha irodabútorokra, irodaszerekre van szüksége, forduljon bizalommal a depot.hu csapatához. Segítünk meghozni a legjobb döntést.