fellowes_automax_300c

Mikor nevezhetünk automatának egy készüléket?

Nyilvánvalóan akkor, ha az adott folyamat minden műveletét önállóan elvégzi, mégpedig oly módon, hogy ahhoz egyetlen embernek se kelljen jelen lennie. A Fellowes új iratmegsemmisítője éppen ilyen.

Nincs többé szükség a megsemmisítendő iratok előkészítésére, sem a folyamatos odafigyelésre, hogy mikor akad el az irat a készülékben. Nem kell eltávolítani a gemkapcsokat, tűzőkapcsokat és a papírokat sem kell kisimítani. Mindig így képzeltük el az ideális iratmegsemmisítőt, nem igaz?

Nincs szükség válogatásra sem. Legyen az irat akár két oldalon nyomtatott, gyűrött vagy műnyomó papír, az Automax iratmegsemmisítőnek ez nem okoz problémát. Egyszerűen csak fel kell tölteni a szekrény részét, elindítani és a többit a készülék elvégzi önállóan. Ez a valódi automatizmus.

Plusz újítás, melyet még egyetlen iratmegsemmisítővel sem sikerült elérni, hogy CD-t vagy hitelkártyát is hatékonyan meg lehet semmisíteni, és erre sem kell külön odafigyelni. Ez jelenti a teljes körű kényelmet.

Korábban már írtunk az adatvédelem fontosságáról. A cikk ide kattintva olvasható.

Érdemes a cikkben leírtakkal tisztában lenni, és ehhez mérten kihasználni az innovatív lehetőségeket, amit az Automax iratmegsemmisítő nyújt.

Mostantól nem szükséges időt vagy energiaforrást elkülöníteni az iratmegsemmisítés folyamatára. Az Automax iratmegsemmisítő önálló, kényelmes, halk és energiatakarékos. Működése zajtalan és biztonságos. Az iratmegsemmisítés végeztével két perc múlva automatikusan alvó üzemmódba kapcsol. Emellett a kezelése is roppant egyszerű.

A Fellowes két Automax iratmegsemmisítő típussal állt elő annak érdekében, hogy valóban mindenkinek gazdaságos legyen a használata. Az Automax 300C kis- és otthoni irodába javasolt, 3-5 felhasználó számára. Az Automax 500C közepes és nagy irodába megfelelő ötnél több felhasználó részére.

A Fellowes gondoskodott arról, hogy most különösen gazdaságos legyen az automata iratmegsemmisítő beszerzése. Április 30-ig minden vásárló ajándékot kap az iratmegsemmisítő mellé. Atomax 300C vásárlásakor az ajándék egy Star 150 spirálozógép műanyag spirálkötéshez. Automax 500C vásárlása esetén az ajándék ugyanez a típusú spirálozógép, plusz egy spirálozási kezdőcsomag 20 dokumentum bekötéséhez.

Amennyiben Ön is kényelmessé és biztonságossá szeretné tenni az iratmegsemmisítés folyamatát, akkor érdemes az újítást most kivitelezni, így egy plusz spirálozógéppel lesz jobban felszerelt az irodája.

Az Automax iratmegsemmisítő további műszaki adatait a Depot irodaszer webáruházban lehet elolvasni. Kattintson ide a részletes információkért!

fellowes-automax