Fellowes automata laminálógép

Ismét elérkeztünk az irodatechnikában egy vízválasztó ponthoz, melynél a technológia újabb megoldandó feladatot automatizált számunkra. Mindezt egy új generációs automata laminálógép formájában.

Nagyon sok irodában a laminálógép használata a mindennapos folyamatok közé tartozik. Ennek a folyamatnak a felgyorsítása jól jöhet, hiszen rengeteg időt lehet vele megtakarítani. A Fellowes most ezt tette számunkra lehetővé.

Sok esetben a beállítások jelentik a legtöbb időt a folyamat során, ám ez az új laminálógép típusok esetében már nem állja meg a helyét, hiszen éppen ez a rész lett automatizálva. A beállításokat a készülék automatikusan elvégzi.

A laminálógép használata roppant egyszerűvé vált. Csak be kell helyezni a fóliát, a laminálógép automatikusan felméri a fólia vastagságát, majd elvégzi a laminálást.

Minden tekintetben a gyorsaság lett a fejlesztés fő célja, hiszen a laminálógép felmelegedési ideje is lerövidült, valamint száz százalékosan elakadásmentes.

Előfordult már Önnel, hogy gyorsan kellett laminálni, ehelyett az elakadt fóliával kellett hosszú percekig vesződni? Az új generációs laminálógép esetében az elakadás már nem fordulhat elő.

Mint sok más területen, az energiatakarékosság itt is nagy szerepet kapott a fejlesztés során. Ez az automata alvó üzemmód és a dupla szigetelés formájában öltött testet.

Amennyiben irodáját új laminálógéppel szeretné felszerelni, érdemes a Fellowes új termékeinek esélyt adni, mert a munka gyorsabb és takarékosabb lesz.

Annak érdekében, hogy mindenki a saját paramétereinek megfelelő laminálógép típust tudja beszerezni, a Fellowes három különböző teljesítményű eszközt készített a fent felsorolt jellemzőkkel. Közepes irodába, gyakori használatra a Fellowes Neptune 3 laminálógép vagy a Fellowes Jupiter 2 laminálógép javasolt. Nagy irodába, intenzív használatra a Fellowes Venus 2 laminálógép a megfelelő választás.

Új laminálógép beruházásakor érdemes a Fellowes új készülékeit megtekinteni. Ezek a készülékek hosszú távon időt és energiát takarítanak meg.