A FELLOWES bemutatja az új ultra biztonságos, ultra hatékony, ultra csendes iratmegsemmisítő családját.fellowes-microshred_logo

Fellowes, a világ legtartósabb iratmegsemmisítőinek előállítója, bemutatja a „MicroShred”-et, a magas biztonsági szintű iratmegsemmisítők új családját „SafeSense” technológiával, alapvető biztonsági megoldást kínálva a kis irodák számára is.

A MicroShred MS-450Cs és MS-460Cs iratmegsemmisítők az első olyan gépek a Fellowes-tól, amelyek DIN-4 biztonsági szintet nyújtanak azáltal, hogy a papírt  még kisebb, 2 x 8 mm-es darabokra vágják. Ez a magasabb biztonsági szint ideális a bizalmas információk megsemmisítésére úgy, hogy egy A4-es méretű dokumentumot 3.898 darabra aprítanak.

Az egyedülálló és szabadalmaztatott „SafeSense” technológiát, mely a DS-1 és DS-13-C-vel mutattunk be az év elején, integráltuk a MicroShred sorozatba is, mert a kutatásaink és a tapasztalataink azt mutatják, hogy a végfelhasználók mind otthoni, mind irodai környezetben előtérbe helyezik a biztonságot  iratmegsemmisítő választásakor” nyilatkozta Tyron Hill, a Fellowes iratmegsemmisítők európai értékesítési igazgatója.</p><p align=”justify”>Azonban a magas biztonsági szint és biztonságos működés mellett a MicroShred család tagjai rendelkeznek külön nyílással és tárolórekesszel a CD-k biztonságos megsemmisítéséhez. Továbbá a készülék meg tudja semmisíteni a hitelkártyákat, gemkapcsokat, tűzőkapcsokat, illetve az MS-460Cs mágneslemezek megsemmisítéséhez is elég erős.

A MicroShred egy lépéssel előrébb jár a hagyományos konfetti vágó iratmegsemmisítőknél, mert a megsemmisített dokumentum darabjait képtelenség összeilleszteni.fellowes-microshred

Ez az új, ultra-csendes, ultra-biztos iratmegsemmisítő egy gemkapocs hosszánál jelentősen kisebb darabokra darálja le a megsemmisítendő dokumentumokat, ezáltal válik ez a gép egy kisebb iroda számára is ideálissá.

Az MS-450Cs, mely inkább az otthoni irodai felhasználásra alkalmas, 20 literes tároló kosárral rendelkezik és 7 lapot tud egyszerre ledarálni, míg az MS-460Cs-nek  – a kis irodák számára –  28 literes tároló kosara van és egyszerre 10 lap megsemmisítésére képes.