CAFE FREI Trópusi koffeinmentes szemeskávé

Mennyi az idő? Kávé!A Trópusi koffeinmentes kávé nem kémiai úton, hanem szinte „természetesen” koffeinmentes. Kis ültetvényeken, alacsony koffeintartalmú cserjéken termesztik. Szüreteléskor azonnal vízben áztatják és „kimossák”, utána magozzák, és végül két hétig szárítják. CAFE FREI hosszan, 25 percig pörköli, és így a maradék koffein is távozik belőle!

A Trópusi koffeinmentes kávé fogyasztását javasoljuk mindazoknak, akik a koffein élénkítő hatását elkerülve szeretnék élvezni a kávézás örömteli pillanatait. A koffeinmentes kávét bátran ihatják naponta többször, akár a délutáni és esti órákban azok is, akik éjszaka szeretnének jól aludni, reggel pedig kipihenten ébredni.

A kávé igazi szerelmesei számára a forró nyári napok elhagyhatatlan kiegészítője a hűsítő jegeskávé. Trópusi koffeinmentes kávéval készítve az első korty után érezni fogja, milyen érzés lehet egy trópusi szigeten ejtőzni egy forró, napsütéses napon.

Jegeskávé CAFE FREI „Trópusi koffeinmentes” szemeskávéból

Hogyan készítsünk belőle jegeskávét?

A frissen őrölt trópusi kávészemeket célszerű kotyogós kávéfőzővel elkészíteni, de ezt a szemeskávét akár automata kávéfőző géppel is lefőzhetjük. Jegeskávénk elkészítéséhez 2 kanál őrleményt használjunk fel, és a lefőtt kávéhoz legalább azonos mennyiségű, hideg kókusztejet adjunk, majd tegyük félre hűlni. Amíg a kávé kihűl, vegyünk elő egy thermo poharat, töltsük félig jéggel, erre öntsük majd a lehűlt és édesített kávénkat. A jégkockákat nem szabad közvetlenül a forró kávéba tenni, mert a jég kicsapja a forró kávéban található olajakat és csersavakat, melynek hatására a kávé megkeseredik és megsavanyodik. A kókusztejjel lehűtött kávét édesítsük eritrittel, melynek hűsítő mellékíze fokozza majd a jeges kávéélményt.

CAFE FREI Tahiti gyöngye szálastea

A Tahiti szigetén termő egzotikus gyümölcsökből (hibiszkusz, papaya, ananász, narancs, mangó és passion fruit) kevert szálastea valódi egzotikus élvezetet nyújt mindazok számára, akik inkább a gyümölcsök frissítő erejét szeretnék élvezni a rekkenő hőségben.

Jegestea CAFE FREI „Tahiti gyöngye” szálasteából

Hogyan készítsünk belőle jegesteát?

A szárított gyümölcskeveréket öntsük le 90 ºC-os vízzel, majd hagyjuk lefedve 10-12 percig, hogy kellően kiázzanak a gyümölcsök ízei. Ezután pedig szűrjük le szűrő segítségével, hagyjuk kihűlni, adjunk hozzá jégkockát, és díszítsük citromkarikával.

Élvezze a nyarat, hagyja, hogy magával ragadja Önt a jeges italok mámorító egzotikuma!

Vásároljon augusztusban CAFE FREI termékeket akár 18% kedvezménnyel!