Laminálás - Leitz iLAM laminálógép

Kedves Olvasó!

Tudta-e, hogy most 10% kedvezménnyel, könnyedén időtállóvá varázsolhatja névjegykártyáját, fontos iratait, fotóit – vagy akár féltve őrzött emlékeit?

Nem kell azért laminálással foglalkozó, profi céget fizetnie, hogy esztétikus módon növelje dokumentumainak élettartamát!

Mi is az a laminálás?

A laminálás a lamina latin szóból ered. Maga a szó lemezt vagy réteget jelent, így a laminálás „réteggel bevonás”. Gondoljunk csak a fából készült bútorainkra, melyet szintén védőréteggel vonunk be, hogy sokáig szépek és használhatók legyenek.
A felmelegedett laminálógép hengerei közé úgy tegyük a laminálandó dokumentumot, hogy azt előzetesen a méretének megfelelő laminálófóliába helyeztük. A hőre aktiváló fólia buborékmentesen ég rá a dokumentum felületére. Így nyújt védelmet a káros külső behatások ellen.
Laminálhatjuk névjegykártyánkat, ha szeretnénk, hogy azt a ügyfeleink sokáig maguknál tartsák, de akár A/3-mas méretű reklámplakátokat, feliratokat is.

Rend és rendszer

Jó, ha rend van az irodában: a dokumentumok rendszerezéséhez kiváló termékeket ajánlunk. De az sem utolsó szempont, ha messziről láthatjuk, az adott polcon milyen dokumentum, vagy egyéb tárgyi eszköz található.
A feliratozógépek által nyomtatott felirat rengetegfélképpen használható (aktuális feliratozógép akciónk: Brother 25 éve Magyarországon – 25 év 25% kedvezmény!), de mérete olykor nem elegendő. Ha az A/5-ös, A/4-es méretben készülő rendszerező tábláinkat lamináljuk is, nemcsak messziről látható, mit hol találunk, de nem kell attól tartanunk, hogy papírjaink el-/leszakadnak, folyamatosan cserélni és ellenőrizni kell őket.
És jó, ha rend van az egyéb helyiségekben, legyen szó akár a raktárról, akár a parkolóról. Kültéri feliratozás esetében például a laminálás elkerülhetetlen, mert meg kell védenünk a szöveget a napfénytől és a nedvességtől.

Laminálni – egyszerűen, könnyedén

Amikor a laminálás szót halljuk, az alábbi folyamat jut eszünkbe: bekapcsoljuk a gépet, és várunk.
Ha elég élelmesek vagyunk, a várakozás közben a dokumentumokat a fóliába helyezzük, de többet egyszerre nehéz – nem tudjuk hová tenni. Lassan végre bemelegszik a lamináló és laminálhatnánk, ha nem küzdenénk a beállításokkal. Így valóban egyszerűbbnek tűnik külön céget megbízni a laminálásra váró dokumentumok kezelésével!
A Leitz iLam laminálógépek azonban könnyen kezelhetők, hiszen a felhasználójának a bekapcsolás után már csak a fóliába kell helyeznie a laminálni kívánt papírlapot.
A gépek a kifinomult hőszabályozó rendszernek köszönhetően a beállításokat önállóan elvégzik – így nem kell többször nekifutnunk a munkának. Csak behelyezzük a dokumentumot a fóliával, és indulhat a laminálás! Ez is egyszerű, hiszen a Leitz fóliákon nyilak jelzik a helyes laminálási irányt, melyek a laminálást követően eltűnnek, így garantálják a könnyű és tökéletes eredményt.

Széles választék

A könnyű használatot egyedülálló technikai megoldások teszik teljessé. A manuális hengerkioldó funkció segítségével megelőzhető a fóliaelakadás, illetve ha már megtörtént a baj, akkor sem kell aggódnunk: gépünk nem romlik el.

  • A Leitz iLAM easy A4 laminálógépet (74770000) kis irodai, illetve otthoni használatra ajánljuk. A fényképek optimális laminálásához egyetlen gombnyomással bekapcsolhatjuk a fotó-beállítást. Könnyen hordozható.
  • A Leitz iLAM touch A4 turbo (74750000) professzionális és intenzív használatra ajánljuk. Teljesen automatikus, prémium kategóriájú laminálógép. Szenzoros technológiája egyedülálló – felismeri a dokumentumok vastagságát és automatikusan kiválasztja a legjobb sebességet.
  • A Leitz iLAM touch A3 turbo S (74730000) model A3-mas méretben is képes laminálni. Újdonság azonban az, hogy mindössze 1 perc elegendő a gép felmelegedéséhez.
  • A Leitz iLAM light A4 laminálógéppel (75020000) A/4-es méretű dokumentumokat egyszerűen, kevesebb mint egyetlen perc alatt laminálhatjuk. Kompakt kivitelű laminálógép, kisebb irodai vagy otthoni használatra.

Kínálatunkban mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő eszközt. A minőség biztos – az eredmény tökéletes. A laminált dokumentumok használhatósága sokáig megmarad!

Nemrégiben megkezdtük véleménykutatásunkat, hogy mind vásárlóink, mind mi magunk elégedettek lehessünk szolgáltatásaink minőségével.
Ez úton szeretnénk megköszönni, hogy gyorsan, tapasztalataikat pontosan megfogalmazva megküldték válaszukat. Továbbra is várjuk véleményüket, észrevételeiket.

Eredményes hetet kíván:
A Depot csapata

Ha tetszik hírlevél sorozatunk, küldje tovább barátainak, ismerőseinek.