Rendszerezze irataitSzerezzen be irodájába minden irodaszert – és igyon egy finom kávét!

Kedves Olvasó!

Az Esselte irodaszer-termékek azt kínálják, ami a hatékony munka és a kellemes irodai légkör kialakításához szükséges. Színes, hangulatos irodaszereket, melynek segítségével rendet és rendszert teremthet irodájában!

„Pedig itt kell lennie valahol”

Mindannyian láttunk már rendezetlen íróasztalt. A kedves kolléga az általunk kért irat után kutatva nekiveselkedik, és az asztalán felhalmozott összes papírt egyesével átnézi – „pedig itt kell lennie valahol” -, mi pedig állunk és várunk. Fogy az időnk, a türelmünk, hiszen az a dokumentum fontos, hogy munkánkban továbblépjünk, de nem az egyetlen, ami a munkánk tökéletes elvégzéséhez szükséges. És újra megállapítjuk: az idő pénz.

Rend és rendszer – minden jól végzett munka alapja

A rend, a rendszer minden hatékonyan működő iroda alapja. Nemcsak a sajátmunkánk elvégzésében segítség, ha iratainkat rendezetten, lefűzve, rendszer szerint csoportosítva tároljuk. Ha betegek leszünk, kiküldetésben vagyunk vagy éppen egy megbeszélésen tárgyalunk, kollégáink dolgát is megkönnyítjük azzal, ha felcímkézett, rendezett dokumentumtartókban kell egy adott iratot megtalálnia. Érdemes tehát gondosan szétválogatni a munkánk során használt dokumentumokat, lehetőleg úgy, hogy a rendszer világos és könnyen követhető legyen.

Színes iroda – esztétikus rendezettség

A folyamatban lévő, a lezárt vagy éppen a tervezett teendők kaphatnak külön felcímkézett, más-más színű mappát. Az iratok mappán belüli rendszerezésekor segítenek a színes elválasztó lapok, míg az archiváló dobozokba kerülhetnek a már régen lezárt folyamatok dokumentumai.

A színek nemcsak a csoportosításnál fontosak, képesek az irodába hangulatot varázsolni. Minden színnek megvan a maga jelentése, és minden kolléga más színekben érzi „otthon magát”. Az intenzív színű Esselte termékek mindkét célt szolgálják: esztétikus rendezettséget visznek irodája életébe.

Jó tudni azt is, hogy most számos termék részt vesz az Esselte pontgyűjtő akcióban! Az akcióban részt vevő termékek megtekintéséhez kattintson az alábbi linkre: Promóciós termékek!

Rendszerezzen, vigyen színt életébe – és igyon egy csésze finom kávét!

 1. Vásároljon 100 darab Esselte Standard iratrendezőt
  vagy
  80 darab Esselte Standard iratrendezőt és 20 darab, a promócióban részt vevő VIVIDA terméket.
 2. Keresse a terméken a kódot rejtő promóciós matricát.
 3. Regisztráljon az alábbi linken: regisztráció  – és töltse le a gyűjtőlapot.
 4. Ragassza fel a gyűjtőlapra az iratrendezőkben található hűségpontokat, illetve a VIVIDA termékekről a vonalkódokat.
 5. Küldje be a gyűjtőlapot az Esselte címére (1133 Budapest, Váci út 76.)
  A borítékra írja rá: ESSELTE VIVIDA
 6. … és hamarosan átveheti garantált ajándékát – a Cremesso Uno kávéfőzőt!

Garantált ajándék: Cremesso Uno kávéfőző

A Cremesso kapszulás kávéfőzővel igazi kávéházi élményben lehet része otthonában vagy az irodájában. A kávégép fejlesztésekor a legfontosabb vezérlő elv a helytakarékosság és az egyszerűség volt. Nincs szükség tehát a konyha vagy az iroda átrendezésére! A Cremesso Uno mindössze 10 centiméteres szélességével a világ egyik legkeskenyebb készüléke. Csupán egyetlen gombnyomás, és kedvenc kávéja mindössze 15 másodperc felfűtési idő után elkészül. Az eredmény: tökéletes Espresso kávé ízletes krémhabbal. Kicsi, gyors, egyszerű – és ami a legfontosabb: isteni!

Fontos információk:

 • A játék időtartama: 2014. szeptember 1. – 2014. december 31.
 • A gyűjtőlap beküldésének határideje: 2015. január 10. A postai bélyegző dátuma a meghatározó.
 • A vásárlást igazoló számlát, blokkot minden esetben őrizze meg, mert az ajándékra való jogosultságot, illetve a vásárlás helyét ellenőrizhetik.
 • Maximálisan 3 kávéfőző igényelhető cégenként vagy háztartásonként.

Dőljön hátra, tekintsen szét rendezett és hangulatos irodájában, és igyon egy csésze finom kávét!

Esselte VIVIDA promóció