Védje adatait! Most: iratkezelési szabályzatkészítő programot adunk ajándékba, ha iratmegsemmisítőt vásárol!

Fellowes védje adatait!

Kedves Olvasó!

Az Ön cége azok közé a cégek közé tartozik, ahol odafigyelnek a bizalmas adatok kezelésére?

Hihetetlen, mégis igaz: ma Magyarországon azoknál a cégeknél is akad visszaélés, akik elmondásuk szerint a bizalmas információt tartalmazó irataikat megfelelő módon kezelik.

Hogy lehet ez??

Sajnos nagyon kevés tájékoztató anyaggal találkozunk az adatvédelem témájával kapcsolatban. Pedig mindennél fontosabb egy megbízható iratkezelési szabályzat kialakítása, melyet betartunk és betartatunk minden kollégánkkal.

Szabályzat nélkül nem gondolunk, nem gondolhatunk mindenre. Mi sem, és a kollégák sem. Amíg nem tisztázzuk, pontosan mi számít bizalmas információnak, és pontosan mi a teendőnk, addig adataink nincsenek biztonságban. Egy szerződéstervezet, egy üzleti terv, egy önéletrajz, egy béradatokat is tartalmazó feljegyzés – összetépjük, és mehet a szemétkosárba. Ki kutat a kukában? Ki fogja majd összeragasztgatni? – gondoljuk mi.

Millios NAIH bírságKukából lopott adatok

Nehéz bűnözőként gondolkodni, ha becsületesek vagyunk. Az a személy, aki vissza akar élni adatainkkal, aki a nevünkben szolgáltatóinkkal üzletel, kölcsönt vesz fel, vagy aki meg akar zsarolni minket, pontosan tudja, mit mire és hogyan használjon fel. Elképzelni sem tudjuk, milyen érzés az, amikor adatlopás miatt nemcsak jó hírünk kerül veszélybe, nemcsak anyagi kárunk keletkezik, de még minket perelnek be hanyag adatkezelésért. Még nem tudjuk elképzelni. Szerencsére.

Az alábbi tények azonban azt mutatják, mielőbb cselekednünk kell, hogy meg tudjuk védeni magunkat és cégünket a támadásoktól:

  • Az irodákban keletkezett papírhulladék közel egynegyede olyan információt tartalmaz, melynek birtokában más jelentős anyagi, erkölcsi, jogi kárt képes okozni-
  • Nem megfelelő adatkezelés esetén akár 10 millió forintos bírság és/vagy akár kétévi börtönbüntetés is kiszabható.
  • Minden második magyar lakosnak van adatlopással kapcsolatos tapasztalata. (Az elszenvedett anyagi és mentális károkon felül ötödrészük után nyomozás is indult!)
  • A magyar vállalkozások közel 20%-a került már versenyhátrányba vagy veszített már vevőket, ügyfeleket adatlopás miatt.

A megoldás: iratmegsemmisítés!

Azokat a bizalmas adatokat tartalmazó iratokat, melyekre a továbbiakban nincs szüksége, iratmegsemmisítő segítségével semmisítse meg. Az iratmegsemmisítő befektetés, ráadásul most nagyon jó befektetés, hiszen Önnek Magyarország első online iratkezelési szabályzatkészítő programja jár akciós termékeink megvásárlása esetén!

Az Iratőr segítséget nyújt Önnek, hogy mielőbb össze tudjon állítani egy hatékony iratkezelési szabályzatot, melyet követve cége minden munkavállalója megfelelően tudja kezelni bizalmas adatait. Hiszen minden vállalatnak biztosítania kell, hogy tevékenysége megfeleljen az Európai Unió és a nemzeti adatvédelmi jogszabályoknak, és hatékonyan kell védenie saját, alkalmazottai és partnerei adatait.

Ha Ön a magyar lakosság azon felébe szeretne tartozni, akik nem tapasztalnak meg saját bőrükön adatlopással kapcsolatos bűntényt, ha azt a 80%-ot szeretné erősíteni, akik nem veszítenek el ügyfelet adatlopás miatt, mielőbb védje magát és adatait! Válasszon kínálatunkból ITT.

Az adatvédelemről bővebben ITT, a Védje adatait! kampányról pedig itt http://fellowes.hu/adatlopas-elleni-vedelem olvashat.

Üdvözlettel: a depot.hu csapata

Ha tetszik hírlevél sorozatunk, küldje tovább barátainak, ismerőseinek.