I-ONIK TP8-1500 táblagép ajándék MSC330 mobil hangszóróval

Kedves Olvasó!

Ön is meg szokta nézni útközben a leveleit, esetleg játszik vagy filmet néz.

Ezt még mindig telefonon teszi?

Ez a módszer nem csak elavult és kényelmetlen, de roppant módon rongálja a látását. Biztosan van olyan művelet, melyhez jól jönne egy nagyobb képernyő. Olykor Ön is azt mondogatja magában, mennyivel egyszerűbb és kényelmesebb lenne, ha jobban látná, amit éppen útközben néz a telefonján.

Milyen jó lenne, ha lenne egy olyan eszköz, melynek a képernyőjét olyan jól lehet látni, mint egy hordozható számítógépét, ám sokkal könnyebb annál. Egy eszköz, ami majdnem olyan könnyen hordozható, mint egy mobiltelefon.

Pontosan ezt a kényelmet és sokrétűséget nyújtja az I-ONIK tablet, aminek 8”-os kijelzője nagyon jól látható, viszont ez pontosan az a méret, ami akár egy női táskában is kényelmesen elfér (mérete: 20,5 x 16 x 1,06 cm).

I-ONIK TP8-1500 táblagép

Az I-ONIK tablet – alumínium hátlapjával – éppen arra lett tervezve, hogy ellenálljon a hordozás közben szerezhető sérüléseknek. Emellett a grafitszürke hátlap nem csak ellenálló, de elegáns is.
A memóriája, a felbontása, a videó és audio formátuma mind alkalmas arra, hogy megfelelő eszközt nyújtson játékhoz, filmnézéshez, zenehallgatáshoz. Az Android rendszer lehetővé teszi az olyan plusz funkciókat, mint például a naptár, szótár, számológép, stb.

A beépített háttértár 8GB, plusz a beépített kártyaolvasó 32GB-ig alkalmas micro SD kártya fogadására. Ezzel akár teljes filmsorozatokat is magunkkal hordhatunk hosszú vagy rendszeres utazásokhoz. A lehető legkényelmesebb megoldás, ha útközben szórakozásra vágyunk, vagy könnyebb kommunikációra vágyunk, mint amilyet a mobiltelefon nyújthat.

A kommunikáció és a szórakozás egyvelegének aranybányája ez a tablet.

Most különösen megéri az I-ONIK tablet mellett dönteni, mert az ára most 36.000 forint helyett csupán 29.000 forint. Ez a kedvező ár csak a készlet erejéig érvényes. Jelenleg már csak 20 darab van belőle, tehát hozzávetőlegesen egy vagy két napig lesz elérhető a tablet, ezért gyorsan kell cselekednie, ha szeretne egyet saját használatra, vagy ajándékba. Akár karácsonyi ajándékként is kitűnő megoldás lehet.

Az árengedményen felül, most minden I-ONIK tablethez a lenti fotón látható hangszórót küldjük ajándékba. Ez az Ön ajándéka! Rendelje meg most az I-ONIK tabletet, ha nem akar lemaradni róla! Ide kattintva érhető el: I-ONIK tablet

További eredményes hetet kíván a Depot.hu csapata!

I-ONIK TP8-1500 táblagép ajándék MSC330 mobil hangszóróval