Lepje meg gyermekét, rokonát egy minőségi gyermekkönyvvel – és egy olvasásélménnyel! Most: 10% Mikulás-kedvezmény gyermekkönyvre, foglalkoztató füzetre!

„A mese megkönnyebbíti a szívet, s olyan
porhanyóssá teszi az ember lelkét, hogy az álom
magvai könnyen kicsíráznak benne”
(Seherezádé az Ezeregyéjszaka legszebb meséiben)

Kedves Olvasó!

Vajon léteznek csodák?

Pagony mesekönyvekAzt gondoljuk, a csoda és a mese a gyermekek világához tartozik. Ha azonban mélyen magunkba nézünk, megtaláljuk magunkban a gyermeket: mi magunk is vágyunk arra, hogy elvarázsoljanak minket.

Ezért olvasunk, ezért igyekszünk a hétköznapokat varázslatosabbá tenni, és ezért fontos az, hogy gyermekünk számára csodálatos kalandokat biztosítsunk.

Hogyan? Egyszerűen. Történetmeséléssel, olvasással. Hagyjuk, hogy gyermekünk kalandozzon egy olyan világban, ahol legyőzhetetlen harcos, gyönyörű és okos királylány, igazságos király, furfangos és leleményes menyecske lehet. Sőt! Hagyjuk, hogy a gyermek ennek a világnak a részesévé tegyen minket – hagyjuk a bennünk lévő gyermeket is örülni!

A mesék segítségével a gyermek nem csupán mintát lát, hogyan kell vagy illik viselkedni, hogyan oldhat meg nehéz feladatokat, hogyan boldogulhat az életben. Amikor egy gyerek mesét hall vagy olvas, anélkül tanul szavakat, kifejezéseket, hogy bármilyen erőfeszítést kellene tennie. A szókincse bővül, a fogalmazáskészsége fejlődik, a fantáziája gazdagodik. És ha mi olvasunk a gyermeknek, vagy ha együtt olvasunk (akár nagyobbakkal is, felváltva), a mese közös élménnyé válik. Az esti mesét nem helyettesítheti a televízió, a számítógép, sem a magnó – az esti mese ajándék a szülőtől a gyermeknek.

Most ajándékozza meg gyermekét igényes mesekönyvvel!

Rendeljen mesekönyvet december 6-ig a depot.hu-n! A rendelés során a „Megjegyzés” rovatba írja be, hogy „MESEKÖNYV” – és mi megajándékozzuk Önt 10% kedvezménnyel!

Amit kínálunk:

Mesekönyvek

A depot.hu-n szívügyünknek tekintjük, hogy csakis minőségi, azaz varázslatos képi világú és igényes szövegű gyermekkönyveket kínáljunk kedves partnereinknek. Az általunk választott Pagony kiadó jelmondata: Nagyra tartjuk a kicsiket! – s mi is ezt valljuk. S hogy mennyire sikeres a kiadó a minőségi gyermekkönyvek kiadása terén? 2007 és 2010 között minden évben egy-egy Pagony-könyv nyerte el az IBBY Év Gyerekkönyve Díját.

Könyveink között a legapróbbaktól az óvodásokon és a kisiskolásokon át az általános iskolavégzős diákjai is megtalálhatják a nekik való olvasmányt. A depot.hu kínálata – a teljesség igénye nélkül, természetesen:

  • Berg Judit (Rumini, Panka és Csiribí, Két kis dinó, Cipelő cicák, Mesék a Tejúton túlról)
  • Czigány Zoltán (Csoda és Kósza)
  • Finy Petra (Maja tizenkét babája, A tesó-ügy)
  • Bagossy László (A Sötétben Látó Tündér)
  • Kiss Ottó (Focisták kézikönyve, Emese almája)
  • Marék Veronika (Boribon-sorozat)
  • Bartos Erika (Bogyó és Babóca-sorozat, már angolul is!)

Foglalkoztató füzetek

Többek között Bogyó és Babóca, a Két kis dínó, Boribon,  Panka és Csiribí segítenek, hogy a gyerekek már az óvodában szívesen oldjanak meg feladatokat, szép lassan szokva hozzá ahhoz, amit az iskolában már elvárnak tőlük: a hosszabb ideig tartó koncentráláshoz. Nem csak ovisoknak! Minden foglalkoztató füzet mellett megtalálja, melyik korosztály számára ajánlott.

Már kapható a gyerekek kedvelt olvasmányainak hőseivel díszített vonalas, sima vagy négyzetrácsos füzet is! Vigye magával az iskolába Ruminit, Pankát és Csiribít, vagy szeressen meg már óvodás korban két kis dínós füzetbe „dolgozni” gyermeke!

Vajon létezik Mikulás?

MikulásGyakran még azok a nagyobb gyermekek is, akik tudják, hogy december 6. az ajándékozás ünnepe, és Mikulás bácsi nem létezik, még ők is izgatottan várják, mi kerül az ablakba kitett csizmába vagy a csizma mellé. (Valljuk be: mi is örülünk, ha Mikulás napján meglepetést találunk – ha nem is a csizmánkban, hanem az íróasztalunkon…)

Boldog várakozást kíván:
a depot.hu csapata

Nagyra tartjuk a kicsiket!