Kedves Olvasó!

Előző hírlevelünkben Mikulás-akciónkról adtunk hírt: a kicsiknek a legszebb ajándék, ami kapható, egy könyv, ami élményt és tudást ad, nemcsak számukra, de a felnőtt számára is.

Novemberben már mindenütt téli hangulatot idéző holmikkal találkozunk, nemcsak a boltok, kirakatok dekorációja sugározza felénk a közelgő ünnepek szín- és formavilágát, de a polcokon lévő termékek is. Közeleg a Mikulást követő – nemcsak a kicsik életében – nagy esemény is: a karácsony.

Hogyan mondjam el neked… ?

Hogyan mondjam el neked… ?

Gondolt már arra, hogyan fejezheti ki a legjobban szeretetét? A gyűrűk ura kedves hobbitjai a számukra legkedvesebb, legtöbbet használt holmit ajándékozták szeretteiknek. Nálunk az a szokás terjed el – azaz inkább újra tered hódít -, hogy kézzel készült meglepetés is kerül a fa alá. Hiszen amíg az apróság elkészül, a készítő arra gondol, akinek szánta azt…

Otthon, édes otthon

Ám nemcsak az ajándékkal tudunk adni valami fontosat szeretteinknek: a karácsonyi hangulat, a színek, az illatok, a dekoráció is lehet kedves meglepetés. Nekünk magunknak is szükségünk van arra, hogy hazaérkezéskor valóban ünnepi hangulat fogadjon minket. Ahhoz, hogy az advent időszaka valóban felkészülés, várakozás legyen az ünnepre.

Schneider markerek kreatív felhasználása

A Schneider lakkmarkerek és krétamarkerek többféle színben és méretben kaphatók. Sokak kedvence a fehér színű lakkmarker, amivel bátran dekorálhatunk szinte minden felületre (fém, üveg, kerámia, porcelán, műanyag, gumi, bőr, papír, karton). Mivel a markerek vízállóak, kültéri használatra is alkalmasak.

A karácsonyi hangulathoz elengedhetetlenek az arany- és ezüstszínű termékek, de ha valaki Mikulást vagy karácsonyfát szeretne rajzolni, többféle színárnyalat közül választhat.

Beltéri dekorációkra a szintén széles színpalettával rendelkező krétamarkereket használhatjuk, amelyek nedves ruhával könnyen eltávolíthatók a sima felületekről.

A kirakat- és ablakdekoráció, a különböző karácsonyfadíszek, egyéb díszek készítése igen sokoldalúvá teszi a markereket. Gyermekek nagyon szép képeket rajzolhatnak színes kartonlapra, felnőttek pedig az ajándékok csomagolását díszíthetik, tehetik egyedivé a segítségükkel. Végül, de nem utolsó sorban: a markerek akár önmagukban, ajándékként is tökéletesek lehetnek.

A termékválasztékról bővebben tájékozódhat ITT

Kellemes karácsonyi készülődést kívánunk:
a depot.hu csapata