Kedves Olvasó!

Légy lépéselőnyben a LEITZ termékekkel

Ismét egy kellemes játékkal indul az év. Semmi sorsolás, semmi „próba-szerencse”, itt most garantált nyereményekről van szó.

Természetesen egy pontgyűjtő akcióról van szó. Rengeteg Leitz termék szerepel az akció keretein belül, így nem nehéz összegyűjteni a pontokat. Ezután már csak be kell váltani az értékes nyereményekre.

Pontgyűjtő akció volt már korábban is, ám a jelenlegi játék nem véletlenül kapta a „Lépéselőnyben” nevet. A korábbi lehetőségeknél ez most jóval kedvezőbb.

Miben más a jelenlegi pontgyűjtő akció?

Egyszerűen fogalmazva: több termék, több nyeremény, tehát több lehetőség.

A pontgyűjtő akcióban részt vevő termékek között nagyon sok iratrendezéshez használatos termék, valamint irodai kisgép van. Pontosan azok a termékek kaptak helyet az akcióban, melyeket minden nap használunk. Így végtelenül egyszerűvé válik összegyűjteni a pontokat.

Az akcióban résztvevő termékek itt találhatók: Lépéselőnyben pontgyűjtő termékek

Az ajándékok

Az ajándékok szépek, hasznosak és értékesek. Pontosan azok kerültek összeválogatásra, melyeket mindennapi életed során tudsz használni.

Az ajándékok között vannak 150, 300 és 900 pontos termékek is. Mivel az akció március végéig tart, ezért van esélyed akár több ajándékot is begyűjteni magadnak.

Az ajándékok között találsz érintőképernyős ceruzát, táblagép táskát, A4-es válltáskát, hordozható minihangszórót, görgős utazó táskát és Samsung Galaxy okosórát. A nyereményeket itt tekintheted meg: Lépéselőnyben nyeremények

Hogyan nyerj?

A játék menete végtelenül egyszerű. A legnehezebb része az ajándék kiválasztása, hiszen mindegyik nyeremény szép és hasznos.

Első lépésként regisztrálj játék weboldalán itt: Lépéselőnyben regisztráció

Második lépésként vásárolj matricával ellátott termékeket a pontokért itt: Lépéselőnyben matricás termékek

Harmadik lépésben váltsd be az összegyűjtött pontjaidat a kiválasztott nyereményedre!

Ennyire egyszerűen juthatsz hozzá értékes ajándékokhoz, mindössze pontgyűjtéssel.

Légy Te is lépéselőnyben!

Eredményes pontgyűjtést és kellemes hetet kíván a Depot.hu csapata!