Kedves Olvasó!

Irodaszer katalógus 2015 – újdonságok a Kék KatalógusbanÚjra itt a tavasz! Csapatunk szeretne a megújult Kék Katalógussal segítségére lenni abban, hogy cégének tavaszi nagytakarítása (archiválás, lefűzés) és megújulása (új színek, új formák, új termékek) sikeres legyen!

Minden tél végén, tavasz kezdetén újjászületünk. Sok-sok ünnepünk kapcsolódik a természet örök körforgásához, s ezzel együtt valami Új kezdetéhez. A farsang, a téltemetés, a kiszebábu-égetés mind a régit követő új születését jelképezik.

Nem véletlen, hogy az ember is tavaszi nagytakarításba kezd a hideg idő elmúltával. Kívül-belül takarítunk: megszabadulunk attól, ami nem kell, és terveket szövünk, elhatározunk dolgokat: mi az, amin változtatnunk kell. Újjászületünk.

Megújultunk mi is – a Kék Katalógus a 2015-ös esztendőre újra egy kicsit más, egy kicsit több, még inkább felhasználóbarát, még inkább környezettudatos. Újdonság az is, hogy idén elhatároztuk: minden kedves állandó vásárlónkat megajándékozzuk egy katalógussal. Hogyan? Önnek csak annyi a teendője, hogy a legközelebbi megrendelés elküldésekor a Megjegyzés rovatba a „Katalógus” szót beírja, és mi a megrendelt termék(ek)kel együtt küldjük Önnek az idei év irodaszer-katalógusát!

A Kék Katalógus, mint mindig, most sem tartalmaz árakat. Az árak a katalógusban feltüntetett rendelési kód alapján a gyorskeresés funkció segítségével webáruházunkban www.depot.hu pillanatok alatt lekérhetők.

A katalógus kezelése egyszerű, a széles kínálat ellenére is könnyen megtalálhatja benne a keresett terméket, termékcsoportot:

  • színkód alapú tartalomjegyzék (böngészéshez)
  • összevont színkódos tartalomjegyzék és a márkák szerinti útmutató (ha tudja a keresett termék márkáját)
  • betűrendes kereső (ha egy bizonyos termékre kíváncsi)
  • betűrendbe állított rendelési kódok – hozzárendelt oldalszámmal és cikkszámmal (ha Ön termékkód alapján keres)

 A KÉK irodaszer katalógus digitális formában is elérhető – csak egy kattintás IDE. A digitális katalógusban való keresgélés sokszor kényelmesebb, praktikusabb – ugyanakkor az irodaszerek beszerzésekor még mindig gyakran érezzük természetesebbnek és egyszerűbbnek a nyomtatott katalógusban való böngészést. Hiszen a könyvformátum (még mindig) emberközeli.

Üdvözlettel:
a depot.hu csapata