Kedves Olvasó!

Örömmel értesítjük, hogy a Leitz ismét gondol Önre, és a munkavégzés megkönnyítése érdekében három kategóriában is bővíti termékeit. Már megújultak a Leitz titánium prémium ollói, új Leitz Complete iPad AIR2 tokok váltak elérhetővé, és megérkezett a régen várt Complete táblagépállvány – töltő funkcióval!

Leitz WOW titán ollóLássuk az ollókat!

Megszoktuk már, hogy a Leitz innovatív cég: újabb és újabb termékekkel rukkol elő azért, hogy minden vásárlói igényt kielégítsen. 2014-ben már megismerkedhettünk a Leitz WOW titán ollóval, mely szintén prémium minőségű termék, köszönhetően titán bevonatának és rozsdamentes acél alapanyagának.

Az új Leitz irodai ollók színviláguknak és megjelenésüknek köszönhetően kiválóan kombinálhatók a hagyományos Leitz irodai termékekkel, például a Leitz NeXXt tűzőgépekkel, lyukasztókkal, vagy a Leitz Plus irattálcákkal.

 Leitz titán ollók – Miben más? Miben új? Miért jobb?

Ezek a csúcsminőségű ollók Németországban készültek softgrip bevonattal a kényelmes és biztonságos használatért. Lévén prémium minőségű termékek, titán bevonattal, rozsdamentes acélból készültek. De ez nem minden! A penge feszítése csavarral állítható a kiváló teljesítmény és a tartós használat érdekében. 10 év garancia!

Hihetetlen, de igaz! A Leitz titán ollók tapadásmentes bevonattal készült változata a bevonatnak köszönhetően tiszta marad – még ragasztószalag vágása esetén is.

A Leitz prémium minőségű ollók használata kényelmes, felhasználóbarát markolattal rendelkeznek (150, 180, 205 és 260 mm-es méretben, a tapadásmentes bevonattal rendelkezők 180 és 205 mm méretben vásárolhatók meg). A titán ollók három színben, a tapadásmentes változat fekete színben ITT kapható.

Leitz Complete

A Leitz Complete termékcsalád

A Leitz Complete termékcsaládot a mobil munkavégzés megkönnyítéséért fejlesztették ki. Az okos és elegáns megjelenésű kiegészítők 2013-ban bevezetett termékcsaládja idén áprilistól további 25 cikkszámmal bővült.

A már elérhető termékek ITT:

Leitz Complete iPad Air 2 Privacy Slim Folio tok

Egy darabból készült, fekete színű, prémium minőségű iPad védőtok a teljes körű védelem érdekében. A könnyen becsúsztatható betekintésvédő fólia lehetővé teszi a táblagép használatát (fekvő helyzetben) nagy forgalmú helyeken, hiszen nem kell attól tartanunk, hogy valaki üzleti vagy magánéletünkbe bepillantást nyer.  Így kiválóan használható repülőtéren, repülőn, vonaton és egyéb tömegközlekedési eszközökön. Állványként tetszőleges szögben dönthető.

Leitz Style iPad Air 2 Slim Folio tok

Elegáns kivitelű, szálcsiszolt mintázattal rendelkező puha védőtok, mely teljes körű védelmet biztosít az iPad Air 2 számára. Az előlap kihajtásával tökéletes szögbe állíthatja a készüléket. Kiválóan kiegészíti a Leitz Style termékcsalád egyéb termékeit! Kapható gránátvörös, kristályfehér, olajfazöld, szaténfekete és titánkék színben is – mert a stílus a részletekben rejlik…

Leitz Complete iPad Air 2 Smart Grip tok

A fedél kihajtásával kényelmes állványként szolgál olvasáshoz, videók megtekintéséhez és gépeléshez. A gumírozott felületű Smart Grip anyag segít megakadályozni a tok kézből történő kicsúszását. Csak fekete színben!

Leitz Complete táblagépállvány és töltő

Állvány töltőfunkcióval, hogy táblagépe filmnézés vagy hosszabb internethasználat közben se maradjon áramellátás nélkül. Ideális dőlésszöget biztosít gépeléshez is. Fehér és fekete színben is kapható!

Hogy miért más? Hogy miért érdemes?

iF DesigA listázott előnyökön túl érdemes kitérnünk a Leitz Complete termékcsalád szintén erős oldalára: a kiváló, egységes dizájnra. Az iF Design díjat nem véletlenül nevezik a formatervezés Oscarjának. A hatvan éves hagyománnyal rendelkező elismerést egy több mint 50 tagú, világszerte elismert szakemberekből álló zsűri ítéli oda. A szakértők évről évre a legkiemelkedőbb formavilágú termékeket díjazzák. Idén a Leitz Complete Traveller táska-termékcsalád is elnyerte ezt a rangos díjat.

Üdvözlettel:
a depot.hu csapata