PULSE iskolatáskaKedves Olvasó!

Vakáció! – kiáltottunk fel nem is olyan rég. A tapasztaltabbak azonban tudják, hogy bár még csak a nyár közepén vagyunk, nem árt gondolni arra, hogy nemsokára újabb tanév kezdődik. Mindannyian a legjobbat szeretnénk gyermekeinknek – a minőségben gondolkodás pedig nem tűr kompromisszumot.

Minőség – kompromisszumok nélkül

Egy kisiskolás gyermek akár 5 kilogrammnyi „tudást” is cipelhet a hátán nap mint nap. Ehhez jön még az iskolatáska súlya – ezért fontos, hogy a táska a lehető legkönnyebb legyen. A lehető legkönnyebb, és nem minél könnyebb, mert a táska kialakítása még ennél is fontosabb. Nem kell hosszasan értekeznünk itt arról, hogy a gerincproblémákkal küzdő tizenévesek száma sajnos jelentős mértékben megnövekedett akkor, amikor a diplomatatáska vagy az oldaltáska volt a divat. Ma már pontosan tudjuk, hogy az egész életünkre kihat az, ahogyan az iskolapadban ülünk, ahogyan a tornaórán tartjuk magunkat (egyenes hát!) – vagy az, hogy milyen táskát választunk a napi, az emberi gerinc számára megerőltető cipekedéshez.

Egy gyermeknek reggeltől késő délutánig társa az iskolatáska. Fontos, hogy szeresse. Hogy praktikus, jól kihasználható legyen – mindennek meglegyen a helye, mindennek legyen helye. És esztétikus legyen. Olyan, ami kifejezi őt, egyéniségét.

De egy jó táska egy felnőtt életében is létszükséglet. Járhatunk futni, vagy kerékpárral dolgozni. Egy jó táska jó társ kirándulás, vagy akár bevásárolás során is (az idősebb korosztály nem véletlenül használja a kiskocsis táskát – Magyarországon még nem terjedt el, pedig ha belegondolunk, logikus: a kisebb bevásárlásokat a hátunkon hazavinni nemcsak kényelmesebb, de egészségesebb is).

PULSE – újdonság az iskolaszezonban

Az idei iskolaszezonban számos újdonságot kínálunk, többek között Pulse márkájú iskolatáskákat, tornazsákokat és válltáskákat.

Miért pont a Pulse? Kínálatunkat a minőség iránti elkötelezettség szabja meg. Folyamatosan fejlődünk, kutatunk a piacon olyan termékek iránt, melyeket nyugodt szívvel, sőt örömmel ajánlhatunk vásárlóinknak.

A Pulse 2009-ben alakult, leginkább irodaszereket és egyedi tervezésű táskákat forgalmaz. A magas minőség mindig hosszú élettartammal párosul – ez az oka annak, hogy a Pulse termékek mellett döntöttünk. Célunk azonos: a kiváló minőséggel elégedett vevőkör kialakítása. A Pulse sikerességét mutatja az is, hogy ma már 11 európai országban elérhetők termékeik.

Pulse – az egészséges gerincért, a biztonságért és a kényelemért

A Pulse számára a táskák belső elrendezése során a biztonság, a kényelem és a praktikum, míg a külső dizájn esetén a fiatalos megjelenés a legfontosabb szempont:

 • kényelmünk érdekében a jól szellőző, hálós hátrész lehetővé teszi a levegő áramlását a táska és a hát között
 • az ergonomikusan kialakított, „banán alakú”, hálós vállpántok jól követik a test vonalát, jobban elosztják a terhelést, kényelmessé téve akár nagyobb súly viselését is
 • a pántok állíthatók, mivel kisiskolások esetében különösen fontos, hogy viselője magasságához, alkatához igazíthassuk a táskát
 • a csatos mellkashevederek kényelmesebbé teszik a táska viselését kirándulás, futás vagy biciklizés közben
 • az elülső, kisebb zsebek alkalmasak mobiltelefon, aprópénz, iratok, kulcsok, vagy egyéb apróságok tárolására, amelyekhez fontos a gyors hozzáférés
 • a laptopot/tabletet külön erre a célra kialakított, szivacsos tároló rész védi a sérülésektől
 • az oldalsó gumis, hálós zsebek kiválóan alkalmasak vizesüvegek, kulacsok tárolására
 • a cipzárakon szinte elnyűhetetlen fémkocsi és fogórész van, és a magas minőségű, japán csatok és cipzárak ellenállnak a mindennapi, sokszori használatból eredő kopásoknak (folyamatosan tesztelés alatt állnak, több mint 10 000 nyitást és zárást kibírnak)
 • a duplafalú hátrészben vastag szivacs található, amely egyrészt tartást ad a táskának, kényelmessé teszi, másrészt viselőjét megvédi az esetleges balesetektől (ha törékeny vagy éles tárgy van a táskában)
 • a kisiskolások számára kialakított táskákon fényvisszaverő csíkok és esővédő huzat található
 • az idősebb korosztály számára a táskákban médialejátszóknak kialakított belső zseb, médiacsatlakozó és fülhallgató-kivezetés található

Pulse – tartós és környezetbarát iskolatáskák

A táskák alapanyagainak összetételét, minőségét szigorúan ellenőrzik. A Pulse a magas minőség mellett a hosszú élettartamú, praktikus és egészséges, környezetbarát termékek forgalmazását tűzte ki célul.

Táskáik ezért PVC-mentesek, megfelelnek a REACH sztenderdnek is (az egyes alapanyagok egészségvédelmi és környezetvédelmi szempontjainak). Bevonatuknak köszönhetően rugalmasak, jól ellenállnak az időjárás viszontagságainak. A tartósságot szolgálja az is, hogy a táskákat a nagyobb igénybevételnek kitett pontokon megerősítették, és mintázatuk jó minőségű, tartós nyomással készül, melynek következtében a használat során az nem fakul, és nem töredezik meg.

Minőség kompromisszumok nélkül! – Tekintse meg újdonságainkat  ITT

További kellemes nyarat kíván:
a depot.hu csapata