Irodaszer-webáruház, demó változat, új webes felület

Kedves Olvasó!

Örömmel tudatjuk: megújultunk!

Ahogyan termékeink kínálatát, úgy webes felületünket is folyamatosan fejlesztjük – hogy Önnek egyszerűbbé – és így kényelmesebbé – tegyük az életét.

A demó változat azt jelenti, hogy új címünkre kattintva már teljes értékű irodaszer-áruházat talál: rendeléseket lehet leadni, nem csak „demó rendelésként”, hanem „élesben”: az itt megrendelt árukat természetesen a szokásos precizitással és pontossággal szállítjuk is.

Kedves Olvasó, a segítségét szeretnénk kérni.

Minden eddig regisztrált vásárlónk adatát (név és e-mail cím) automatikusan áttöltöttük a www.depot.hu oldalról. Ön már regisztrált nálunk, így Önt is szeretettel várjuk megújult webáruházunkban.

Mivel ez egy új weboldal lesz, amikor Ön be szeretne lépni, nagyon egyszerűen csak rá kell kattintania a Bejelentkezés -> Elfelejtette jelszavát? sorra, és rendszerünk máris generálja az Ön új jelszavát, amit e-mailben küldünk el. Természetesen ezt az első belépéskor azonnal meg tudja változtatni.

Ahhoz, hogy vásárolni tudjon nálunk, meg kell kérnünk, hogy ismét adja meg nekünk számlázási és szállítási adatait a Személyes beállítások -> címjegyzék helyen, vagy az első rendelés leadása során.

Ezeket az adatokat a bizalmas adatkezelés követelményeinek teljes mértékben megfelelve nem töltöttük át, ahogyan az Ön jelszavát sem. Köszönjük!

A tesztidőszak végén ez a demó oldal lesz a hivatalos webáruházunk, mely a már jól ismert www.depot.hu címen lesz elérhető – természetesen a demó oldalon megadott adatokkal.

Teljesen új arculatunk vásárlóink igényeit szem előtt tartva született meg. Győződjön meg erről Ön is! ITT megtekintheti webáruházunk demó változatát.

Üdvözlettel:
a depot.hu csapata