Irodaszer-webáruház, megújultunk

Kedves Olvasó!

A Depot irodaszer webáruház ezennel megújult. Nem csak szebb lett, de használni is nagyon egyszerű. Az irodaszerek megrendelése mostantól szinte gyerekjáték. Próbálja ki Ön is!

A Depot irodaszer webáruház címe változatlan: www.depot.hu, valamint a megrendelések pontos szállítása is az eddig megszokott „Depot stílusban” történik.

Kedves  Olvasó, a következőkben egy kis közreműködésre lesz szükség az Ön részéről, amihez a segítségét szeretnénk kérni.

A megújult webáruház új jelszót követel. A továbbiakban a régi jelszavát már nem tudja használni, ezért amikor be szeretne lépni az áruházba, kérem, hogy kattintson a „Bejelentkezés – Elfelejtette jelszavát?” sorra. Ennek segítségével tudja létrehozni új jelszavát.

Amennyiben az új jelszó létrehozása gondot okozna, vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk.

Abban az esetben, ha még nem járt nálunk, akkor az „Bejelentkezés – Regisztráció” menüpont alatt tud új regisztrációt létrehozni.

Új webáruházunkat az Önök igényei szerint hoztuk létre. Az Ön véleménye és kényelme nagyon fontos számunkra, ezért minden észrevételt szívesen veszünk. Tekintse meg Ön is megújult áruházunkat ITT.

Üdvözlettel:
a depot.hu csapata