Naptár katalógus | Nap-tár-ház katalógus 2016Kedves Olvasó!

Közeleg 2016! A számítógépen is nyomon követhetjük ugyan teendőinket, azok határidejét és megbeszéléseink időpontját, ám nem véletlen, hogy az online naptárak az irodai naptárak népszerűségét nem csökkentették. Még mindig szeretjük az asztalunkon látni, a kezünkbe fogni, a zsebünkben/táskánkban hordani az „időt”, hiszen így minden fontos információ mindig szem előtt van, és bárhová magunkkal vihetjük – az irodai naptárak nem merülnek le, nem igényelnek internetkapcsolatot, nem mennek „tönkre”… és még sorolhatnánk.

Új év – új tervek

2016-os katalógusunk összeállításakor is azt tartottuk szem előtt, hogy termékeink praktikusak, könnyen kezelhetők, ugyanakkor esztétikusak legyenek. Ám tudjuk, hogy megtalálni a legmegfelelőbb naptárat, jegyzetfüzetet, kalendáriumot, hordozható határidőnaplót nem is mindig olyan könnyű.

Mert mi is a legmegfelelőbb?

Rövid leírásunkkal is a választást szeretnénk megkönnyíteni Önnek:

Az irodában…

  • Asztali naptárak: Munkába érkezéskor, amíg a gépet bekapcsoljuk, gyorsan átfuthatjuk aznapi teendőinket, rendszerezhetjük gondolatainkat. Munka közben pedig mindig szem előtt van a monitor mellett álló naptár – nem kell megszakítani a munkafolyamatot, és a számítógépen ellenőrizni a határidőket.
  • Asztali könyöklők: Ezek talán a legpraktikusabb megoldások, hiszen a heti lebontás mellett az aktuális hónapot is feltüntetik. Ugyanakkor a könyöklők egyszerre naptárak, jegyzetfüzetek és határidőnaplók – semmi sem felejtődhet el!
  • Fali naptárak: A legfontosabb határidők jelölésére a legalkalmasabb a falinaptár. Nemcsak saját használatra! Egy-egy fontos információ az egész iroda számára jól láthatóvá válhat, így nem felejtődhet el. Annak megfelelően, ki hogyan szeret tervezni, a fali naptárak éves, 2-3 hónapos (speditőrök) és havi lebontásban is elérhetőek.

És az úton…

  • Általános határidőnapló: Sokszor az apróságokon sokkal több múlik, mint hinnénk. Egy egyéniségünket kifejező határidőnapló éppolyan fontos lehet egy tárgyalás során, mint a ruha, melyet viselünk, vagy az, ahogyan viselkedünk, ahogyan beszélünk.
  • Zsebnaptár: Hogy soha ne forduljon elő, hogy valamit nem tud lejegyezni! Ez a naptártípus kis méretének köszönhetően akár a farzsebben is elfér.
  • Gyűrűs kalendáriumok: A leginkább egyedivé ez a határidőnapló varázsolható. A lapcsomagoknak köszönhetően mindenki úgy állíthatja össze, ahogyan számára a legmegfelelőbb. A lapok természetesen igény szerint bővíthetők, cserélhetők
  • Tárgyalási napló: Ügyfeleink adatainak, a tárgyalás során megbeszéltek feljegyzése mellett megjegyzéseket, gondolatokat fűzhetünk a jegyzetekhez, teendőkhöz.

Nap-tár-ház – a 2016-os katalógus

Azoknak, akik szeretnek hagyományos, kézben fogható katalógusból választani: A nyomtatott formájú változat ITT megrendelhető!

Az elektronikus, lapozható katalógust ITT éri el.

Katalógusunkban jelmagyarázatot is talál – hogy ne kelljen egyesével végigbogarásznia, hogy a kinézet alapján kiválasztott termék rendelkezik-e az Ön által kedvelt megoldásokkal. Külön fejezet foglalkozik a méretekkel – egy oldalon szemléltetjük a különböző méreteket, hogy Önnek ne csak számokból kelljen tájékozódnia.

Hogyan rendelhetem meg a kiválasztott terméket?

Választás után az adott termék rendelési kódja alapján gyorskereséssel vagy összetett kereséssel tud webáruházunkban rendelni: www.depot.hu

Webáruházunkban közvetlenül is tud keresni – a naptárak, agendák között termékcsoportonként megtalálja teljes kínálatunkat képekkel, leírással. Ez esetben nem szükséges a katalógusban keresni, elég IDE kattintani.

Szerezze be időben az Ön és cége számára megfelelő fali és asztali naptárokat, határidőnaplókat, kalendáriumokat – mi segítünk Önnek.

Kívánjuk, hogy a 2016-os esztendő a sikerek éve legyen!
Üdvözlettel:
A depot.hu csapata