LEITZ SMILE - Gyűjtsd a pontokat fantasztikus ajándékokért!

Kedves Olvasó!

Megérkezett a hideg, borús, ködös november. Ilyenkor az ember arra gondol, hogy legszívesebben átaludná a telet, maga is kicsit komorodik az időjárással.

A mai hírlevelünk éppen ezért a mosolyról szól: szeretnénk mosolyt csalni az Ön arcára is, hogy a hideg napokat jókedvvel, lendületesen átvészelhesse.

SMILE – Mosolyogj – és a világ is mosolyra derül körülötted!

A Leitz promócióinak már hagyománya van – a mostani „Mosolyogj! Minden rendben van. Leitz” pontgyűjtő akció az eddigiekhez hasonlóan lepi meg vásárlóit értékes ajándékokkal.

Gyűjtse a pontokat, és váltsa be őket értékes ajándékokra!

 • 150 pont – Leitz Complete USB autós adapter vagy Leitz WOW elektromos tűzőgép
 • 300 pont – Leitz Complete konferenciamappa vagy Leitz Complete USB akkumulátor 12000mAh
 • 1000 pont – Leitz Complete 4-görgős utazótáska vagy Sennheiser Momentum fejhallgató

A játék menete

 1. Vásároljon Magyarországon „SMILE” feliratú matricával ellátott Leitz WOW, Leitz Style, Leitz Complete vagy Leitz Icon terméket.
  A promócióban részt vevő termékek ITT találhatók.
 2. Regisztráljon a promóció honlapján: www.leitz.com/smile.
  A honlapon történő regisztráció során megadott e-mail címre egy linket küld a rendszer, amelyre kattintva 24 órán belül tudja megerősíteni regisztrációját. (Amennyiben korábban már regisztrált valamelyik Esselte/Leitz promócióra, nincsen szükség újabb regisztrációra.)
 3. Hajtsa fel a vásárolt terméken lévő matrica védőrétegét, és töltse fel a védőréteg alatt található kódot a promóció honlapján létrehozott személyes fiókján keresztül.
  A kódokat a Kódregisztráció menüpont alatt található űrlap mezőibe írja, és adja meg az ellenőrző kódot. A rendszer minden kód feltöltése után jóváírja a matricán szereplő pontszámot. Rossz kód feltöltése esetén 0,1 pont kerül jóváírásra.
 4. Váltsa be pontjait a promóció weboldalán létrehozott személyes fiókján keresztül az Ajándékok rendelése menüpont alatt.
  A pontbeváltás után 60 napon belül postai küldeményként küldjük a kiválasztott ajándékot. A postai tértivevényes kézbesítést két alkalommal kíséreljük meg. (Amennyiben nem sikerül az átvétel, arra később csak személyesen vagy megbízott útján van lehetőség a Szervező telephelyén 2016. május 1-ig).

A promóció időtartama: 2015. november 1. – 2016. március 31.

Fontos!  A vásárlást igazoló számlát, blokkot minden esetben kérjük megőrizni, mert az ajándékra való jogosultságot, illetve a vásárlás helyét ellenőrizhetjük.

Hogy a komor napok is örömteliek legyenek!
A depot.hu csapata