Ajándékötletek - hobbi és kreatív termékekKedves Olvasó!

Már a nagy karácsonyi visszaszámlálás folyik…

… de ne feledkezzünk meg a „kis” ünnepről sem!

A „kicsik ünnepe”, gondoljuk. De nemcsak az övéké lehet! Egy-egy apró kedvesség barátainknak, szeretteinknek, munkatársainknak jelzi azt, hogy gondolunk rájuk ilyenkor is. Sok munkahelyen már – akár a kisiskolások – neveket húznak egy kalapból: ki kinek készít Mikulás-meglepetést?

Nem gyerekes dolog gyereknek lenni egy kicsit: sokan meglepik magukat vagy egymást adventi naptárral is… A gondoskodásból sosem elég!

Amit ajánlunk: Hobbi- és kreatív kellékek

Miért jó döntés?

  • Ha mi magunk készítünk ajándékot, az illető, aki kapja, biztos lehet benne, hogy valóban gondoltunk rá, foglalkoztunk vele. Nemcsak a felnőttek értékelik ezt a gesztust, a gyerekek nagy része is rácsodálkozik, ha valami olyat kap (végre!), ami más, mint eddig… amivel az a nagy felnőtt csak az ő kedvéért foglalkozott.
  • Ha ajándékba vesszük, akkor is időt és kikapcsolódást ajándékozunk! A legnagyobb kincsünk az időnk, a legnagyobb ajándék pedig az, ha valakinek sikerül örömöt szereznünk – nem csupán egy pillanatra! A készítés, színezés, kreatív foglalkozás ideje alatt elmélyülünk, pihen az agyunk – ugyanakkor másképpen stimulálódik: nem véletlen, hogy mindenki számára ajánlott a két kézzel való munkavégzés, a kézműveskedés.
  • Ahányszor azzal a tollal színez, azzal a játékkal játszik, azokat a kiegészítőket, díszeket használja, amit tőlünk kapott, mi jutunk eszébe.
  • Előző hírlevelünkben említettük a legfontosabb kérdést, melyre ajándékvásárláskor mindig tudnunk kell a választ: vajon a megajándékozott melyik csoportba tartozik? Az a fontos számára, hogy amit kap, az különleges és szép legyen – valami, amit „nem engedne meg magának”, vagy szeret hasznos holmit kapni? Nos, a hobbi- és kreatív kellékek esetében „átmeneti csoportról” beszélhetünk: ezek azok az ajándékok, melyeket azok is kedvelnek, akik hasznos holmira vágynak, és azok is, akik azt szeretnék, ha valami „haszontalansággal” lepnénk meg őket!

Keresse a hobbi- és kreatív termékeinket ITT!

Üdvözlettel:
A depot.hu csapata