Kellemes ÜnnepeketKedves Olvasó!

Ez úton szeretnénk boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új esztendőt kívánni Önnek és családjának.

Reméljük, hogy a 2015-ös esztendőben nemcsak minőségi termékeinkkel, hanem hírleveleink tartalmával, akcióinkkal, ajándékötleteinkkel is elégedett. Köszönjük megtisztelő bizalmát, ígérjük, a jövőben sem fog csalódni bennünk. A továbbiakban is odafigyelünk arra, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk, és tájékoztassuk Önt folyamatosan megújuló, rendszeres akcióinkról.

Hírlevelünkben karácsony alkalmából egy egyszerű, de igen hasznos recepttel kedveskedünk, mely természetes módon erősíti immunrendszerünket a téli napokban. Az idei tél újra elmaradni látszik, és mint tudjuk, a melegebb téli napokban a vírusok is könnyebben terjednek – receptünkben a méz, a citrom és a gyömbér különleges keverékét ajánljuk a betegség megelőzése, vagy gyógyítása céljából.

Üdvözlettel:
A Depot csapata

Mézes gyömbér

  • Amire szükségünk van: egy citrom és egy gyömbér (megközelítőleg egyforma nagyságúak)
  • A gyömbért meghámozzuk, felszeljük, a citromot megmossuk (a héján lévő vegyszerek miatt alaposan, szappanos vízzel), szeleteljük.
  • Egy befőttes üvegbe teszünk egy rétegnyi gyömbért, majd egy rétegnyi  citromot. Ezt ismételjük, amíg az alapanyagok el nem fogynak.
  • Feltöltjük a befőttesüveget mézzel. (Akácméz vagy hársméz a legjobb választás: ezek fertőtlenítő, köhögéscsillapító hatása még hozzáad a gyömbér és a citrom immunerősítő erejéhez.)

Három nap után javasolt elkezdeni a fogyasztást: naponta egy kanálnyi magában, vagy teába keverve ajánlott.