Kék Katalógus 2016

Kedves Olvasó!

Sikerekben gazdag, boldog új esztendőt kívánunk!

A sikerhez mi is szeretnénk hozzájárulni, ezúttal a 2016-os Kék Katalógussal. Szerezzen be minden irodaszert, bútort, technológiai eszközt, létesítményüzemeltetéshez kapcsolódó terméket, amire Önnek és cégének szüksége van – egy helyen!

Új év – új Kék Katalógus

A Kék Katalógus – mint minden évben – idén is megújult. Egy kicsit más, egy kicsit több, még több minőségi termékkel, még inkább felhasználóbarát funkciókkal lép Ön elé. Több mint 11 ezer termék között kalauzolja úgy a vásárlót, hogy útmutatói, jelmagyarázatai számtalan, a keresést megkönnyítő funkciót foglalnak magukban. A színkód alapú tartalomjegyzéken és a tematikus indexeken túl nagy segítségére lehet a Kék Katalógus elején található részletes jelmagyarázat is.

A termékkínálat összeállításánál mindig az az elsődleges szempont, hogy a legkorszerűbb eszközöket a legkiválóbb minőségben tudjuk nyújtani, kedvező ár-érték arányban. A Kék Katalógus választéka tükrözi és követi az irodaszerpiacon megjelenő új trendeket is. Így a kínálat a változó világ igényeinek megfelelően bővült Slider Touch golyóstollakkal (melyek érintőképernyőn is alkalmazhatóak), laptop- és táblagép-táskákkal, táblagép-tokokkal, hosszú időtartamú akkumulátorokkal, illetve a nemrégiben általunk is ajánlott antisztatikus tisztítókkal.

Ha Ön…

  • … tudja, melyik terméket keresi, a Kék Katalógus hátulján lévő betűrendes termékmutatóban azonnal megtalálja.
  • … a promóciókat keresi, csak lapozzon a 4. oldalra.
  • környezettudatos vásárló, a zöld indexben megtekintheti, melyek a környezetbarát termékek.
  • … egy bizonyos márka híve, a márka szerinti útmutatót ajánljuk.
  • … termékkód alapján kíván keresni, a betűrendbe állított rendelési kódokat oldalszámmal és cikkszámmal megtalálja a Kék Katalógus hátuljában.
  • … szeretné az adott termékhez kapcsolódó cikkeket gyorsan és könnyedén megtalálni, a kapcsolódó termékek funkciót Önnek találták ki.
  • … úgy szeretne vásárolni, hogy másoknak is segítsen, ne feledje: minden Victoria termék vásárlásakor hozzájárul a Victoria A Gyermekekért Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány sikeres működéséhez..

Termékeink árai a Kék Katalógusban feltüntetett rendelési kód alapján a gyorskeresés funkció segítségével webáruházunkban (www.depot.hu) könnyen és gyorsan lekérhetők.

A Kék irodaszer katalógus hamarosan digitális formában is elérhető lesz, a nyomtatott irodaszer katalógus jelképes áron megvásárolható áruházunkban ITT.

Üdvözlettel:
a depot.hu csapata