Elektronikus irodaszer katalógusKedves Olvasó!

Előző hírlevelünkben a nyomtatott irodaszer-katalógust ajánlottuk figyelmébe. Jó hírünk van: elkészült a lapozható, digitális változat, az elektronikus irodaszer katalógus!

Az elektronikus irodaszer-katalógus nagy előnye, hogy – internet-hozzáféréssel – bármikor, bárhol megtekinthető. A digitális katalógusban való keresgélés sokszor kényelmesebb, praktikusabb, és a digitális verzió valóban „él”, köszönhetően a kényelmi funkcióknak.

 • az elektronikus irodaszer-katalógus tartalma teljesen megegyezik a nyomtatott változatéval
 • akárcsak a nyomtatott katalógus, a digitális változat is lapozható (a lejátszás gombbal elindul az automatikus lapozás)
 • a katalógus elejére, végére, illetve konkrét oldalakra navigálhatunk
 • indexképek segítségével megjeleníthetjük az oldalakat
 • az oldalak nagyíthatóak, teljes képernyő módba állíthatók
 • könyvjelző segítségével megjelölhetjük a bevált vagy kipróbálandó termékeket
 • az elektronikus irodaszer-katalógus pdf formátumban letölthető, így mindig ott lesz az „asztalunkon” (nem szükséges internet-hozzáférés)
 • továbbküldhető (üzletfélnek, partnernek, kollégának)
 • az elektronikus irodaszer-katalógus hasonló módon kereshetünk, mint egy weboldalon vagy egy webáruházban – több szempont alapján lehet egy termékre rákeresni
 • az egyes oldalakat megoszthatjuk a közösségi oldalakon, vagy beágyazhatjuk saját weboldalunkba
 • a hang tetszőleges módon ki- és bekapcsolható
 • a böngészéshez segítséget nyújt a kezelési útmutató

Kattintson IDE, és győződjön meg arról, hogy nem csupán egy egyszerű, letölthető katalógusról van szó!

A Kék Katalógus most sem tartalmaz árakat. Az árak a katalógusban feltüntetett rendelési kód alapján a gyorskeresés funkció segítségével webáruházunkban www.depot.hu pillanatok alatt lekérhetők.

Új év – új lendület!

Jól esik úgy kezdeni a munkát az új esztendőben, hogy minden a helyén van. Az óév végén mindenki igyekszik mindent rendezni magában, hogy az új év “tiszta lap” legyen. Végiggondoljuk, mit hogyan tettünk, mi az, amiben jól döntöttünk, miben lehetne változnunk vagy váltanunk, és mi az, amit erősíteni szeretnénk a következő időszakban. Gondolatban mindent rendszerezünk, felcímkézünk, archiválunk.

Tegyük ezt irodánkban is! Érdemes gondosan, logikus és jól követhető módon szétválogatni a munkánk során használt dokumentumokat. Ha év elején nagyobb gondot fordítunk az irattárolás rendszerének kiépítésére, könnyebbé és hatékonyabbá válik év közben munkánk.
A megfelelő irattároláshoz nagy segítséget nyújtanak a különböző függőmappa-tárolók, iratrendezők, irattálcák és –papucsok, fiókos és polcos tárolórendszerek.

A technológia természetesen ma már lehetővé teszi, hogy az archiválás egy része elektronikus formában történjen, ám minden vállalkozásnak és nagyvállalatnak vannak olyan dokumentumai, melyeket papír formában is meg kell, vagy érdemes megőrizni. A folyamatban lévő, a lezárt vagy éppen a tervezett teendők kaphatnak külön felcímkézett mappát – akár más-más színűt. Tematikusan is rendszerezhetünk – ez esetben segítenek a színes elválasztó lapok (folyamatban lévő-tervezett). Archiváló dobozokba kerülhetnek a lezárt folyamatok dokumentumai (ezeket később könnyen előkereshetjük).

A nagy rendszerezések idején rengeteg olyan papír kerül elő, melyet szükségtelen tovább tárolni. Ezeket célszerű az iratmegsemmisítő segítségével papírhulladékká alakítani. Ez a megoldás amellett, hogy környezetbarát, véd minket és cégünket attól, hogy illetéktelen kézbe kerüljön bármilyen bizalmas információ. Az iratmegsemmisítésről és a bizalmas iratok kezelésének fontosságáról bővebben ITT olvashat.

Az irattárolás esetében is fontos, hogy minőségi eszközöket válasszunk. Mind a nyomtatott, mind az elektronikus katalógusban könnyen kiválaszthatja az Önnek megfelelő terméket, illetve depot.hu irodaszer-webáruházunkban széles választék áll rendelkezésre, hogy az iratrendezés megkönnyíthesse mindennapjait.

Üdvözlettel:
Depot.hu