Laminalogepet ajándékba?!

Kedves Olvasó!

Örömmel értesítjük a Fellowes legújabb akciójáról: varázsolja időtállóvá névjegykártyáját, fontos iratait, fotóit, féltve őrzött emlékeit!

Laminálógépet ajándékba?

Igen! Most meglepheti magát egy laminálógéppel, melynek segítségével otthonában kényelmesen laminálhatja mindazt, amit meg kell, vagy meg szeretne őrizni.

S hogy mit kell ezért tennie?

Az innovatív laminálógépek mellett a Fellowes minőségi tartozékokat is ajánl, melyek közül most a legmagasabb szintű kívánalmaknak megfelelő laminálófóliák vesznek részt akciónkban.

Rendeljen most a depot.hu-n

  • 10 doboz Fellowes A4 80 mikronos laminálófóliát IFW53061, és mi megajándékozzuk egy L80 IFW75108 A4 laminálógéppel!

vagy

  • 10 doboz 125 mikronos laminálófóliát IFW53074, és mi megajándékozzuk egy L125 IFW57372 A4 laminálógéppel!

Fontos!

Mielőtt megerősítené megrendelését, kérjük, írja be a megjegyzés mezőbe a „TÖKÉLETES LAMINÁLÁS!” jelszót, ezzel jelezve, hogy igényt tart ajándékunkra (rendelési folyamat 5. pont).

Az akció 2016. január 15. és 2016. február 29. között érvényes.

Miért éppen a Fellowes?

A Fellowes tudja, hogy a fogyasztókat az érdekli, hogy egy gép könnyen és hatékonyan működjön. Ezt az igényt tartották szem előtt laminálógépeik fejlesztésekor is:

  • A megakadást gátló technológia, az Auto Shut Off energiatakarékos funkció mellett a könnyen kezelhetőség, a megbízhatóság, és az esztétikus megjelenés jellemzi a Fellowes modelleket.

Fellowes laminálógépek – nemcsak otthonra, az irodába is!

Előfordult már Önnel, hogy valamit azonnal laminálni kellett volna, és kétségbeesett vesződés lett belőle? Hosszú percekig az elakadt fóliával bajlódni ma, az új generációs laminálógépek idején már elképzelhetetlen.

Mai, rohanó világunkban, az irodai munkavégzés hatékonyságának növelése érdekében a gépek fejlesztésekor még egy szempont is fontossá vált: ez pedig a gyorsaság. Nem is az az idő számít, ami alatt a gép „dolgozik”, hiszen ebből a gyorsaságból a minőség rovására lehetne csak lefaragni. Ami ma fontos, az az, hogy egy gép azonnal képes legyen egy munka megkezdésére. Erre az igényre is odafigyelt a Fellowes, amikor automata modelljeit kifejlesztette: a bemelegedési időt minimálisra csökkentették.

Tudta-e?

  • Tesztelték a Fellowes Venus2 laminálógépét – és 30 másodperc bemelegedési idő után 80 mikron vastagságú laminálófólia esetén több mint 10 dokumentumot laminált 5 perc alatt (míg a versenytárs gép még mindig csak melegedett…)!
  • Van, amikor már a beállításokkal való szöszmötöléssel rengeteg időt veszítünk – ám az automata gépek esetében a beállításokat a készülék automatikusan elvégzi.

Nem kell azért laminálással foglalkozó céget fizetnie, hogy növelje dokumentumainak élettartamát!

Eredményes hetet kíván:
A Depot csapata