Tavasz

Kedves Olvasó!

Végre valóban itt a tavasz! Kisütött a nap, és a bolondok napjával kezdetét vette a bolondozás hónapja. Mi azonban nem a bolondját járatjuk Önnel!

Tudta-e, hogy…

 • … már az ókorban a bolondozás és a szerelem hónapjaként tisztelték az áprilist? 

  A szerelem római istennőjének egyik Vénusz jelzője ’aprilis’ – a latin ’aperire’ (megnyitni) igéből. Az április 1-jei beugratás pedig talán az ókori tavaszkezdő örömünnepekre vezethető vissza.

 • …a bolondok napjának hagyománya Franciaországból is eredhet? 

  A régi francia naptár április 1-jével kezdődött. Franciaországban csak 1564-től kezdődik az újesztendő január 1-jén. Az újév napján az ismerősök ajándékokkal lepték meg egymást – ez a hagyomány is áttevődött január 1-jére. Ám az ajándékozás még április 1-jén is sokáig szokás volt, bár az idő előrehaladtával változott: az emberek tréfákat küldtek. Így született meg az a szokás, hogy bolondozással ünnepelték a „hamis” évkezdetet.

 • …április bolondjának nevezik azt, akit április 1-jén tréfásan rászednek?
 • …a bolondok napi tréfálkozás szokása az Áprilist járat valakivel mondás ihletője?
 • … Angliában „All fools Day” (minden bolondok napja), Franciaországban „poison d’Avril” (áprilisi hal), Olaszországban „il pesce d’aprile”( áprilisi hal), Németországban „Narrentga” az ünnep neve?Az áprilisi hal elnevezés onnan ered, hogy az emberek Franciaországban április 1-jén szétszórt ismerőseik hátára kis halfigurát akasztanak.

Bolond, aki kihagyja!

A tavaszkezdő örömünnepet mi akcióval tesszük még örömtelibbé. Április 1-jétől elindult a Leitz ICON promóció!

Leitz ICON, az intelligens címkenyomtató – most AJÁNDÉK Leitz Complete külső akkumulátorral!

A Leitz Icon címkenyomtatót, amely minden címkézési igénynek megfelel, és amely címkenyomtató, feliratozó és asztali etikett-nyomtató egyben. Asztali számítógépről (PC/Mac), iPad, iPhone vagy Android készülékekről is vezérelhető. Használható Wi-Fi hálózaton, USB-n akkumulátorról is.

És ez még nem minden! Sokféle kellékanyagot használhat, folyamatos és címkézett szalagokat többféle anyagból: papírra, műanyagra, kartonra és stancolt címkére is nyomtathat. A világ legszélesebb címkéjét is választhatja – egy 88 milliméter széles Leitz Icon címkepatron a címkenyomtatóval együtt az öné.

A kellékcsere gyerekjáték: a gépházat kinyitva csak be kell helyezni a kelléket, és a gép automatikusan beállít mindent, majd visszajelzést ad a kellék típusáról, méretéről és a hátralévő címkék számáról. Különböző irányú nyomtatást is végezhet automatikus méretre vágással. Környezettudatos termék, hiszen a papírkazetta használat után újrahasznosítható.

És végül: ha sebességről van szó, a Leitz ICON verhetetlen: akár a 200 címke/perc sebességet is eléri 300×600 pixel minőségi nyomattal.

Vásároljon most Leitz Icon címkenyomtatót, regisztrálja a készüléket online, és egy Leitz Complete USB akkumulátort adunk ajándékba!

A részvétel feltételei:

 1. Regisztrálja a készüléket online: http://www.leitz.com/hu-HU/Design-kollekciok/Leitz-Icon/Product-Registration/ 

  Ajándék egy év! Most – regisztráció esetén – nem csak 2 évre, hanem 2+1 évre szól a garancia.

 2. Küldje be e-mailben a vásárlást igazoló bizonylatot a [email protected] címre.Kattintson IDE, és rendelje meg Leitz ICON címkenyomtatóját – most garantált ajándékkal! Ajánlatunk április 1-jétől egészen június 30-ig érvényes.

Üdvözlettel:
A depot.hu csapata

Leitz Icon promóció – intelligens címkenyomtatás