Leitz iLAM Office és Home Office laminálógép újdonságok

Kedves Olvasó!

Bemutatjuk Önnek az új Office és Home Office laminálógépeket, melyek segítségével az irodában, vagy akár otthonában is könnyedén időtállóvá varázsolhatja névjegykártyáját, fontos iratait, fényképeit, féltve őrzött emlékeit.

Nem kell azért laminálással foglalkozó, profi céget fizetnie, hogy esztétikus módon növelje dokumentumainak élettartamát!

Magas minőség – egyszerű kezelhetőség.

Az új laminálógépek az iLAM termékcsaládra jellemző dizájnnal rendelkeznek. Stílusos, egyedülálló WOW színekban kaphatók: zöld, kék és rózsaszín színben. Kisebb irodák, klubok, otthonról működtetett cégek számára kínálunk kiváló minőséget és hatékony megoldást.

ÚJ iLAM Home Office laminálógépek

ÚJ iLAM Home Office laminálógépek

Stílusos kiegészítője bármilyen otthonnak, vagy otthoni irodának. Mindössze 3 perc alatt használatra kész – így nincsen hosszú várakozási idő. Problémamentes laminálás tökéletes eredménnyel, bonyolult beállítások nélkül.

ÚJ iLAM Office laminálógépekÚJ iLAM Office laminálógépek

Kompakt, gyors bemelegedést biztosító laminálógépek kisirodai használatra. Problémamentes laminálás tökéletes eredménnyel, bonyolult beállítások nélkül. A stílusos formatervezésnek köszönhetően jól illik bármilyen irodai környezetbe.

Leitz iLAM laminálógépekLeitz iLAM –  könnyű használat, mindig tökéletes eredmény

Egyetlen gombnyomás és használatra kész! Az iLAM touch laminálógépek forradalmasították a laminálást: az intelligens szenzoros technológiának köszönhetően érzékelik a fóliavastagságot és automatikusan szabályozzák a laminálási sebességet és hőmérsékletet.

iLAM UDT laminálófóliákiLAM UDT laminálófóliák – róluk se feledkezzünk meg!

Egyszerűen használható, elakadás-mentes meleglaminálás az UDT fóliákkal. A különleges prémium minőségű fóliák tökéletes védelmet biztosítanak a szennyeződések, folyadékok és a pára ellen.

Tekintse meg kínálatunkat ITT.

Üdvözlettel:
A depot.hu csapata