FALINAPTÁR KREATÍV/ FOTÓKedves Olvasó!

2016 végén járunk, ilyenkor már tervezzük a következő esztendőt, miközben kissé fáradtan, de örömmel várjuk az év végi ünnepeket. A karácsonyi ajándékötletek listázása és a szilveszter éjszaka szervezése legkésőbb október hónapban megkezdődik.

Ön minek örülne a legjobban?

A megkérdezettek nagy százalékban a személyes ajándékot választanák, ha lehetne. A valaha kapott legszebb ajándékként például egy kézzel készült szappant, egy egyedi köszöntőkártyát, egy kedves képekből összeállított fényképalbumot vagy egy következő esztendőre készült egyedi naptárat neveztek meg.

„Amikor megszületett az unokám, madarat lehetett fogatni velem. Az első karácsonyra a lányom egy naptárat készített, a kis Lili fotóiból… Annak ellenére, hogy természetesen végiglapoztam az egész naptárat, amikor megkaptam, minden hónapban kíváncsian vártam, mi lesz a következő fénykép. Ami a legcsodálatosabb az egészben: az unokám azóta 11 esztendős lett, és minden évben kaptam egy naptárat a képeivel. Gyakran végiglapozgatom őket egymás után, és a szemem előtt cseperedik fel újra és újra.” (Mária, 61 éves vásárlónk)

A kreatív ajándékok valóban egy életre szóló emlékké válnak. Miért? Mert eszmei értékük is van. Ha ránézünk valamire, amit valaki nekünk készített, az jut az eszünkbe, hogy gondolt ránk, amíg az ajándék készült. Hogy időt töltött vele. Márpedig az idő a legnagyobb kincs a mai rohanó világban.

Személyre szabható naptárak a depot.hu-n!

Képzelje el, hogy minden hónapban az Ön személyes ajándéka díszíti szerettei szobájának falát. Kreatív falinaptárunk 13 lapos (egy magyar nyelvű borító és a 12 hónap), spirálozott, 5 oszlopos családi tervező naptár, melyen a családi események, születésnapok jelölhetőek. Készítsen saját borítót, helyezzen el a naptárban saját fotókat (9×13, 13×15, 10×15, 13×18 cm)!

Ha nem fotókkal díszített, mégis egyedi falinaptár-ajándékot szeretne, íme, egy-két ötlet:

  • DAYLINER „Családi tervező” falinaptárunk: magyar naptárháló, a magyar ünnepek jelölésével. Azoknak, akik szeretnek a konyhában sürögni-forogni. A naptárban képekkel illusztrált receptek találhatók, és ami a legfontosabb: 4 oszlopos naptár a családi programok, ünnepek, események bejegyzésére!
  • TOPTIMER „Családi tervező” falinaptárunk: magyar naptárháló, a magyar ünnepek jelölésével. Harmóniát sugárzó családi fotókkal, 5 oszlopos naptárral a családi programok, ünnepek, események bejegyzésére!

TIPP: A naptárba a születésnapokat, névnapokat, jeles eseményeket be lehet előre jegyezni, még személyesebbé téve így az ajándékot.

Tekintse meg falinaptár-választékunkat ITT.

Ha még nem rendelte meg cége és családja számára a jövő évi naptárakat, agendákat, ne maradjon le! Böngésszen kínálatunkban ITT.

Üdvözlettel:
A depot.hu csapata

Küldve 20161019 08:15-kor