Laminaljon fénysebességgel a Fellowes-zal!

Kedves Olvasó!

Ha megkérdeznénk száz embert, százból 99 azt mondaná, 5 perc nagyon rövid idő. Amikor azonban ott állunk a laminálógép mellett, és várjuk, hogy bemelegedjen végre a masina, 5 perc végtelenül hosszúnak tűnik.

És adjuk össze a napi kétszer, háromszor, négyszer 5 perceket!

Mi tudjuk, hogy sok minden történhet 5 perc alatt. Ezért kínáljuk Önnek a Fellowes InstaHeat technológiával készült laminálógépeit. Ráadásul most október 31-ig ajándékot is választhat mellé!

Miért a Fellowes Insta Heat? Mert…

  • …teljesen automata,
  • … a fejlett hengertechnológiának köszönhetően pontos a laminálás,
  • …rendelkezik energiatakarékos funkcióval,
  • … rendkívül gyorsan felmelegszik (Az InstaHeat technológiának köszönhetően a gépek akár 30-60 másodperc alatt a rendelkezésre állnak.),
  • … az elakadás-mentes technológiának köszönhetően problémamentes a laminálás,

Ha laminálásról van szó, több száz felhasználási lehetőség közül választhat…

A Fellowes tudja, hogy a laminálás sok szempontból nagyon fontos (akár egy cég, akár egy család életében). Laminálógépeikkel fontos dokumentumainak lényegesen jobb minőségű és professzionálisabb külsőt kölcsönözhet, valamint időtállóvá teheti azokat. Célszerű laminálni az étlapok kinyomtatott oldalait, feliratokat, plakátokat, névjegykártyákat, továbbá a gyakran használt dokumentumokat, fotókat, tanúsítványokat – és természetesen bármit, amit szeretne hosszabb távon megőrizni, vagy minőségét növelni.

Tekintse meg a Fellowes által kínált számtalan laminálási ötletet itt: http://apps.fellowes.com/micrositeeu/ideacentre/en

És még egy újdonság!

Nem véletlenül a Fellowes a laminálógépek vezető gyártó cége. Innovációban verhetetlenek. Most is egy újdonsággal jelentkeznek, mellyel az Ön életét könnyítik meg, és rég várt megoldást kínálnak a laminált dokumentumok kezelésének problémájára.

A Fellowes matt laminálófóliának köszönhetően a laminált dokumentum felülete nem fénylik, emiatt a benne lévő szöveg jobban olvasható. Nem beszélve arról, hogy a megjelenése elegáns – és ami a legjobb hír: így lehet rá írni is golyóstollal.

Gondoljuk el, milyen jól jön ez egy névjegykártya-átadáskor! A fontos információ egyből nevünk mellé kerülhet, összekapcsolódik azzal, és máris személyesebb emléket hagyunk magunk után.

Fellowes laminalógép promócióVálasszon az akciós Fellowes termékek közül ITT, és kérje garantált ajándékát!

Fontos! Mielőtt megerősítené megrendelését, kérjük, írja be a megjegyzés mezőbe a „LAMINÁLÁS FÉNYSEBESSÉGGEL” jeligét, ezzel jelezve, hogy igényt tart ajándékunkra (rendelési folyamat 5. pont).

Üdvözlettel:
A depot.hu csapata