Victoria iratrendező 25+2 akció!

Kedves Olvasó!

Itt a tavasz! Ébredezik a természet, mindenütt megjelennek a színek… Az ember azon kapja magát, hogy nem szeretné már a fekete, szürke színű ruháit viselni: színeket szeretnénk. A tavasz a megújulás, az újjászületés ideje, és mint ilyen, csodálatos színeivel elkápráztat minket.

Nemcsak az otthoni szekrényünkben és a lakásban érezzük a rend és a rendszerezés fontosságát, a nagytakarítás szükségességét, hanem munkahelyünkön is szeretnénk mindent a helyén tudni, hiszen új év köszönt ránk! (Nem véletlen, hogy hagyományosan, a régi naptárakban az újév április 1-jére esett, és számtalan népi ünnep köthető hozzá. Sok ázsiai nép, így az indiaiak, az afgánok, a thaiok, a japánok, még ma is tavasszal kezdik az új évet. A pénzügyi év pedig világszerte áprilisban indul.)

Legújabb akciónk segít abban, hogy a tavasz színei az irodába is beköltözzenek, és az újjászületés érzését hozzák el nekünk a munkahelyünkre is!

Rendszerezze iratait Victoria iratrendezők segítségével, amelyek színeivel elhozzák a tavasz érzését Önnek és munkatársainak!

Amennyiben egy megrendelésen 25 darab

  • élvédő sínnel rendelkező VAGY
  • élvédő sín nélküli

VICTORIA iratrendezőt vásárol, 2 darab iratrendezőt ajándékba adunk. Tekintse meg az iratrendezők széles színválasztékát ITT.

Figyelem!

  • Az ajánlat 25 darab élvédő sínnel rendelkező VAGY 25 darab élvédő sín nélküli VICTORIA iratrendezőre vonatkozik, ha a két típusú iratrendezőből együtt rendel 25 darabot, arra az akció nem érvényes.
  • A típusokon belül a szín és méret tetszőlegesen variálható.
  • Az ajándék iratrendező színe nem választható, gerincvastagsága 75 mm.
  • Az akció 2017. március 31-ig érvényes.

És még valami…

A Depotnál az akció időtartama alatt kedvezményes árú Vivóctoria iratrendezőket is talál! Böngésszen kedvére, és ne feledje: a jó hangulatú, kellemes atmoszférával rendelkező irodában a munka is hatékonyabb!

Üdvözlettel:
a depot.hu csapata